10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά “Το Δις Εξαμαρτείν” – The Daily Owl
fade
74341
post-template-default,single,single-post,postid-74341,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά “Το Δις Εξαμαρτείν”

Οι σεναριογράφοι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας είχαν ήδη στο μυαλό τους το σενάριο της σειράς Το Δις Εξαμαρτείν όσο γυριζόντουσαν ακόμα τα τελευταία επεισόδια των “Τριών Χαρίτων“, με την Νένα Μεντή να έχει ήδη συμφωνήσει για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

 

 

Ωστόσο, την Νένα Μεντή διεκδικούσαν πολλά κανάλια, καθώς μετά τις Τρεις Χάριτες τής γινόντουσαν διαρκώς προτάσεις για σειρές και εκπομπές, ακόμα και πρωινές. Σύμφωνα με συνέντευξή της, για όσες σειρές επρόκειτο να γυριστούν τότε, οι δημιουργοί τους είχαν απευθυνθεί πρώτα σε εκείνη, ενώ συνολικά μπορεί να είχε και εκατό προτάσεις από διάφορες πλευρές, τις οποίες απέρριψε όλες. 

 

 

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος γνωριζόταν ήδη με τους σεναριογράφους, καθώς μεταξύ άλλων είχε παίξει έναν μικρό ρόλο στις Τρεις Χάριτες.

 

 

Στον Χάρη Σώζο έγινε η πρόταση για το ρόλο του Γιάννη, όταν είδαν τυχαία τη φωτογραφία του σε ένα φυλλάδιο από μια ταινία όπου είχε εμφανιστεί παλιότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σειρά περιείχε crossover, πράγμα πρωτόγνωρο για τα τότε ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, καθώς η Άννα Κουρή και η Τζόυς Ευείδη εμφανίστηκαν στο Δις Εξαμαρτείν, και μάλιστα με τα ονόματα των ρόλων τους στη σειρά Οι Μεν και οι Δεν.

 

 

Ο Μιχάλης Ρέππας, που έπαιξε και τον Ευγένιο στο Δις Εξαμαρτείν, εμφανίστηκε με τον ίδιο ρόλο και στη σειρά Μάνα Είναι Μόνο Μία, που προβαλλόταν την ίδια περίοδο στο Mega.

 

 

 

 

Ο Χάρης Σώζος είχε αναφέρει σε μια του συνέντευξη ότι υπήρξε κάποτε η σκέψη η σειρά να επιστρέψει με νέα επεισόδια, αλλά τελικά δεν προχώρησαν τα πλάνα των δημιουργών.

 

 

Η Ντίνα Κώνστα, που υποδύεται την Γιολάντα Ραγιά, μητέρα της Άννας Ραγιά, είναι μόλις 7 χρόνια μεγαλύτερη από την Νένα Μεντή!

 

 

Σύμφωνα με τους σεναριογράφους, οι οποίοι συνεργάζονται εδώ και τριάντα χρόνια, η μόνη φορά που κόντεψε να μπει σε κίνδυνο η συνεργασία τους ήταν όταν γύριζαν το Δις Εξαμαρτείν. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας είπε ότι “κόντεψαν να σκοτωθούν”. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για τους Απαράδεκτους

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Οι Μεν και οι Δεν

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment