Ο "Μάνθος Φουστάνος" θα έπαιζε ξανά στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" - The Daily Owl
fade
61104
post-template-default,single,single-post,postid-61104,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο “Μάνθος Φουστάνος” θα έπαιζε ξανά στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Ο Βασίλης Κούκουρας, που υποδύθηκε τον Μάνθο Φουστάνο στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου και Ελένης εμφανίστηκε χτες στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show.

 

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο, σημειώνοντας ότι αυτή η δουλειά του είναι που κρατάει το όνομά του στην επικαιρότητα, παρότι έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιό της. “Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία”, τόνισε ο ηθοποιός, επισημαίνοντας πως πρόσφατα έμαθε ότι αρχικά η Ελένη Ράντου δεν ήθελε τον ίδιο στη σειρά, καθώς “παραήταν ωραίος” για το συγκεκριμένο ρόλο (περισσότερα εδώ).

 

Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν θα συμμετείχε σε τυχόν νέα επεισόδια της σειράς, ο ηθοποιός απάντησε ότι θα το έκανε αν του το ζητούσε ο Χάρης Ρώμας. Αμέσως μετά οι δυο άντρες έκαναν έκπληξη στην Μαρία Λεκάκη, που υποδύθηκε στην ίδια σειρά την Πέγκυ Καρά, καθώς της τηλεφώνησαν από το στούντιο και φυσικά ο ηθοποιός την προσφώνησε όπως έκανε και με βάση το σενάριο της σειράς, δηλαδή λέγοντας “Γεια σου Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη“.

 

Όταν έκλεισαν το τηλέφωνο ο ηθοποιός ήταν πολύ συγκινημένος και επισήμανε ότι ήταν όλοι μια παρέα στα γυρίσματα και ότι περνούσαν πολύ καλά μαζί. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Διαβάστε ακόμα:

15 GIFS από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα

To επεισόδιο της σειράς “Κωνσταντίνου και Ελένης” που δεν έχει προβληθεί ξανά στην τηλεόραση

Πώς είναι σήμερα οι δεύτεροι ρόλοι που εμφανίστηκαν στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”;

Λάθη που ίσως δεν είχατε προσέξει στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης 

Πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

 

No Comments

Post a Comment