10 πράγματα που δε γνωρίζατε για το “Είσαι το Ταίρι μου” – The Daily Owl
fade
68792
post-template-default,single,single-post,postid-68792,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για το “Είσαι το Ταίρι μου”

Ο τίτλος της ελληνικής σειράς Είσαι το Ταίρι μου προέρχεται από στίχο του τραγουδιού “Το Αμαξάκι”, που έχουν ερμηνεύσει ο Γιάννης Βογιατζής και η Τζένη Βάνου.

 

 

 

 

Για το ρόλο της Βίκυς, πριν οι συντελεστές της σειράς καταλήξουν στο πρόσωπο της Κατερίνας Λέχου, είχαν σκεφτεί την Βίκυ Κουλιανού, καθώς έψαχναν κάποια ηθοποιό με εμπειρία μοντέλου. 

 

 

Μόλις ο δημιουργός της σειράς, Λευτέρης Παπαπέτρου, είδε μπροστά του την Σοφία Βογιατζάκη, ήταν βέβαιος πως εκείνη έπρεπε να ερμηνεύσει την Τούλα, κολλητή φίλη της Στέλλας. Η ίδια δέχτηκε με πολλή χαρά το ρόλο, ωστόσο δυσκολεύτηκε πολύ να το πάρει απόφαση να πετάξει ως την Αυστραλία, καθώς φοβόταν τα αεροπλάνα.

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος, σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, είχε τονίσει τόσο στην Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και στην Σοφία Βογιατζάκη, πως δεν έπρεπε να χάσουν ούτε ένα κιλό.

 

 

Αυτό τελικά αποδείχθηκε εύκολο, αν λάβουμε υπόψη μας πως στη σκηνή με το φαγητό στην Άνδρο η Βίκυ Σταυροπούλου αναγκάστηκε να φάει είκοσι ολόκληρα αυγά, μέχρι να επιτύχει το γύρισμα.

 

 

 

Το μπαρ όπου βγαίνουν στο 8ο επεισόδιο η Κατερίνα Λέχου με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο δεν είναι άλλο από το “Καφέ της Χαράς“. 

 

 

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, έπαιξε την Στέλλα σε μικρή ηλικία. 

 

 

Η βίλα της οικογένειας Μπεζεντάκου βρίσκεται στη Σταμάτα, ενώ το σπίτι του Γρηγόρη σε έναν παράλληλο δρόμο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, όταν μπήκε μέσα στην οντισιόν για το συγκάτοικο του Γρηγόρη ο Άρης Σερβετάλης και ολοκλήρωσαν τη σκηνή που έπρεπε να παίξουν, ο ηθοποιός κοιτάχτηκε με τους συντελεστές της σειράς και ήταν φανερό πως όλοι είχαν συμφωνήσει αμέσως στο ποιος θα έπαιζε τον Λάζαρο. 

 

 

Το ιγκουάνα της σειράς χάθηκε σε ένα γύρισμα στο Πεδίον του Άρεως και έτσι για τα τελευταία επεισόδια η παραγωγή έπρεπε να αναζητήσει διαφορετικό ερπετό για το ρόλο του Μήτσου. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Δυο Ξένοι

Οκτώ πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Πενήντα – Πενήντα

Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Σαββατογεννημένες

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment