8 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά "Πενήντα - Πενήντα" - The Daily Owl
fade
65575
post-template-default,single,single-post,postid-65575,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

8 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά “Πενήντα – Πενήντα”

Σεναριογράφοι της σειράς ήταν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή. Κι αν αναρωτιέστε από πού τους γνωρίζετε, είναι οι σεναριογράφοι της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα (όπου ο Ρίσβας υποδύθηκε τον Λάζαρο).

 

 

 

Αρχικά ο τίτλος της σειράς ήταν “Ζωή σε λόγου τους“. Σταδιακά οι δημιουργοί σκέφτηκαν κι άλλους εναλλακτικούς τίτλους, όπως το “Πενήντα Πενήντα”, το οποίο “πρόδωσε” ο Σάκης Μπουλάς σε κάποια συνέντευξη κι έτσι ήταν μονόδρομος η επιλογή αυτού του τίτλου.

 

H Ελένη Καστάνη απέρριψε ρόλο που της είχαν προτείνει στη σειρά, η οποία όμως αρχικά είχε πολύ διαφορετικό καστ, με ηθοποιούς που ήταν πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία, κι έτσι η ίδια θεωρούσε πως δεν “κολλούσε” με τους συγκεκριμένους συναδέλφους της. 

 

 

 

Ο σκηνοθέτης της σειράς δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη (Θωμόπουλο), ο οποίος υποδύθηκε τον ιδιοκτήτη του ουζερί όπου σύχναζε η παρέα των πρωταγωνιστών. 

 

 

 

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης έπαιρνε αρχικά λιγότερα χρήματα από τους συμπρωταγωνιστές του, Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά, κι όταν χρειάστηκε να γίνουν περικοπές στον προϋπολογισμό της σειράς, εκείνοι ζήτησαν να μην υποστεί μείωση ο μισθός του Χαϊκάλη, αλλά οι δικές τους αμοιβές.

 

 

 

Ενδυματολόγος της σειράς ήταν η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία είναι υπεύθυνη και για το ως άνω στιλιστικό θαύμα του Neo/ Νικηφόρου.

 

 

 

 

 

 

H 4η σεζόν της σειράς κόπηκε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματά της, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε το κανάλι εκείνη την περίοδο.

 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, το καστ θα ήταν πολύ διαφορετικό στην 4η σεζόν, αφού η Βάνα δεν θα επέστρεφε (θα παρέμενε στο Λονδίνο να κάνει τσάρκες), ο Κίμωνας με την Βίβιαν θα μετακόμιζαν εκτός σπιτιού και θα αναλάμβαναν το εργοστάσιο – αφού ο Μίμης θα έβγαινε στη σύνταξη – ο Αχιλλέας με την Ναταλία θα μετακόμιζαν στη Θεσσαλονίκη και η Μαρία θα χώριζε οριστικά από τον Παύλο. Επίσης, στην παρέα των αντρών θα έμπαινε ένα ακόμα άτομο, ενώ για τον Νικηφόρο θα ήταν μια περίεργη σεζόν, αφού θα απατούσε την Ελισάβετ. Εδώ που τα λέμε, μήπως είναι καλύτερο που δεν έγινε 4η σεζόν του Πενήντα Πενήντα και μείναμε στα 81 επεισόδια και τη μια τηλεταινία; 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Σαββατογεννημένες

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Στο Παρά Πέντε

Αυτό θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα του νέου Mega

Oι νέες και παλιές σειρές που θέλουμε να δούμε στο νέο Mega

1 Comment
  • Avatar
    Ειρήνη

    Ναι. Σταμάτησε εκεί που έπρεπε.

    September 10, 2020 at 12:19 pm Reply

Post a Comment