Οι Πειρατές της Καραϊβικής | H Disney σχεδιάζει την 6η ταινία - The Daily Owl
fade
41999
post-template-default,single,single-post,postid-41999,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι Πειρατές της Καραϊβικής | H Disney σχεδιάζει την 6η ταινία

Σύμφωνα με το MovieWeb, η 6η ταινία Πειρατές της Καραϊβικής βρίσκεται στα σκαριά! Συγκεκριμένα, η Disney βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης μιας ακόμα ταινίας που θα αποτελεί συνέχεια του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. 

 

 

 

Οι Ted Elliott, Terry Rosio και Jeff Nathanson, σεναριογράφοι της 5ης ταινίας, σύμφωνα με την πιο πάνω πηγή δουλεύουν ήδη σε μια ιδέα, την οποία αναμένεται, εφόσον προχωρήσει συνολικά το πρότζεκτ, να σκηνοθετήσει ξανά ο Joachim Ronning, ο οποίος αυτή την περίοδο σκηνοθετεί το sequel της Maleficent. Σύμφωνος με μια 6η ταινία είναι και ο υπεύθυνος σχεδιασμού παραγωγής Nigel Phelps. 

 

Όσον αφορά στη συμμετοχή του Johnny Depp, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, υπάρχουν διάφορα ερωτηματικά, καθώς η φήμη του, μετά τις κατηγορίες εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύζυγό του Amber Heard, αλλά και τις κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη εκ μέρους ενός τεχνικού μιας από τις πρόσφατες ταινίες του, βρίσκεται σε διαρκή πτώση. Βέβαια, σύμφωνα με τον παραγωγό των Πειρατών Jerry Bruckheimer, οποιοδήποτε sequel δεν θα είχε νόημα χωρίς τον χαρακτήρα του Depp.  

 

Στην περίπτωση που το πρότζεκ πράγματι προχωρήσει, με δεδομένο ότι ο Ronning θα είναι απασχολημένος με τη Maleficent 2 τουλάχιστον ως τον χειμώνα του 2020 (τον Μάιο του 2020 θα κάνει πρεμιέρα), οι Πειρατές της Καραϊβικής ν. 6 αναμένονται στην κινηματογραφική οθόνη τουλάχιστον σε δυο χρόνια από τώρα. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment