Μυστικοί Πράκτορες | Η νέα σειρά εγκλήματος και μυστηρίου του Netflix - The Daily Owl
fade
52137
post-template-default,single,single-post,postid-52137,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μυστικοί Πράκτορες | Η νέα σειρά εγκλήματος και μυστηρίου του Netflix

Η νέα διεθνής παραγωγή του Netflix έχει τίτλο Μυστικοί Πράκτορες (Undercover) και έρχεται από το Βέλγιο και την Ολλανδία. 

 

 

 

Η σειρά των δέκα επεισοδίων περιστρέφεται γύρω από τη φαινομενικά φυσιολογική ζωή ενός εμπόρου ναρκωτικών, τον οποίο προσπαθούν να παγιδεύσουν αστυνομικοί από το Βέλγιο και την Ολλανδία. Ο Ferry Bouman ζει στο σύνορο της Ολλανδίας με το Βέλγιο και κανείς δεν τον ενοχλεί, παρότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ecstasy στον κόσμο, μέχρι τη στιγμή που δυο μυστικοί πράκτορες θα μετακομίσουν δίπλα του. 

 

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Tom Waes, Anna Drijver και Frank Lammers. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου. Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ταινία για τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy έρχεται στο Netflix

Quicksand: H νέα σειρά εγκλήματος του Netflix έρχεται από την Σουηδία

Young Wallander: H νέα αστυνομική σειρά του Netflix

Οκτώ σειρές μυστηρίου και εγκλήματος που πρέπει να έχεις δει

To Narcos: Mexico ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Criminal: H νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix που θυμίζει κάτι από Συνήθεις Υπόπτους

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment