Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας της Black Widow - The Daily Owl
fade
49355
post-template-default,single,single-post,postid-49355,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας της Black Widow

Oκτώ χρόνια μετά την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στο σύμπαν της Marvel και συγκεκριμένα στην ταινία Iron Man 2, η Black Widow, δηλαδή η Natasha Romanoff αποκτά τη δική της ταινία, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Φεβρουαρίου.

 

 

 

H ιστορία της Black Widow ξεκινάει το 1940, με την Claire Voyant, την πρώτη γυναίκα υπερηρωίδα στην ιστορία των κόμικς. Ο Stan Lee και η δημιουργική του ομάδα το 1964 έφτιαξαν έναν νέο χαρακτήρα με το κωδικό όνομα αυτό, την Natasha Romanoff, την οποία υποδύεται στην 3η φάση του Marvel Cinematic Universe η Scarlett Johansson. 

 

Σκηνοθέτης της ταινίας, που θα κάνει γυρίσματα στην Κροατία και το Μαϊάμι, θα είναι η Αυστραλιανή Cate Shortland. Ο βασικός αντίπαλος της Black Widow στην ταινία θα είναι ένας “συναρπαστικός” χαρακτήρας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ θα υπάρχει ακόμα ένας δυναμικός γυναικείος χαρακτήρας στα πρότυπα της Romanoff. H Johansson θα είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα άλλο σε σχέση με το καστ. 

 

Στο μεταξύ στις 8 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα η ταινία Captain Marvel, ενώ στις 26 Απριλίου (Μεγάλη Βρετανία) θα μάθουμε επιτέλους πώς τελειώνει η 3η φάση του MCU με την ταινία Avengers: Endgame

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι υπερήρωες που επιστρέφουν στην ταινία Avengers: Endgame

Οδηγός Pop Culture για το 2019: Ταινίες, σειρές και όλα όσα θα κάνουμε μέσα στη χρονιά

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Όλες οι νέες ταινίες της Disney/ Marvel για το 2019

Winter Soldier και Falcon αποκτούν τη δική τους σειρά

Ο Vision θα εμφανιστεί με την Scarlet Witch στη νέα τηλεοπτική σειρά της Disney

O Loki αποκτά τη δική του τηλεοπτική σειρά

To 10 Year Challenge της Marvel

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment