Νέες εκδόσεις των βιβλίων Χάρι Πότερ με καινούργια εξώφυλλα - The Daily Owl
fade
43809
post-template-default,single,single-post,postid-43809,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέες εκδόσεις των βιβλίων Χάρι Πότερ με καινούργια εξώφυλλα

Φέτος συμπληρώνονται 21 χρόνια μετά την πρώτη έκδοση του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος στη Μεγάλη Βρετανία. Στην Ελλάδα το βιβλίο κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, κι έτσι με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την πρώτη ελληνική μετάφραση του βιβλίου, σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ξανά η επταλογία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μεταφρασμένη στα ελληνικά με νέες εικονογραφήσεις στο εξώφυλλο!

 

 

 

 

 

 

 

Τα βιβλία θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 25 Οκτωβρίου, ημερομηνία κυκλοφορίας και του πρώτου βιβλίου Χάρι Πότερ σε εικονογραφημένη μορφή με ελληνική μετάφραση. 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Κυκλοφορεί στα ελληνικά η εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος

Το ζαχαροπλαστείο Honeydukes απέκτησε το δικό του βιβλίο!

Οι ιστορίες του Μπηντλ του Βάρδου κυκλοφορούν εικονογραφημένες

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment