Στη ζωή του Dumbledore θα δώσει έμφαση η 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων - The Daily Owl
fade
61856
post-template-default,single,single-post,postid-61856,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Στη ζωή του Dumbledore θα δώσει έμφαση η 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων

Η 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων, που προς το παρόν δε διαθέτει επίσημο τίτλο, θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021 και, όπως επισημοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν στη Βραζιλία την προσεχή άνοιξη. 

 

Η 2η ταινία του franchise, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, που έκανε πρεμιέρα πέρυσι τον Νοέμβριο, δίχασε το κοινό και τους κριτικούς, τόσο με την αναδρομική ένταξη στον κανόνα του μαγικού σύμπαντος της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ διαφόρων γεγονότων, όσο και με την επιδερμική προσέγγιση των νέων χαρακτήρων που περιμέναμε με αγωνία να γνωρίσουμε. Με τη μαγεία του νεόκοπου κινηματογραφικού σύμπαντος της Warner Bros. να βρίσκεται σε φάση αμφισβήτησης από το core χαριποτερικό κοινό, η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, όπως έγινε επίσης γνωστό χτες, συνεργάστηκε με τον σεναριογράφο των ταινιών Harry Potter, Steve Kloves, για να γράψει από την αρχή το σενάριο της 3ης ταινίας των Φανταστικών Ζώων, καθώς η εταιρία αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να επαναληφθούν για κανένα λόγο τα λάθη της 2ης ταινίας

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τρίτο μέρος της επερχόμενης πενταλογίας θα ρίξει φως στη ζωή του νεαρού Albus Dumbledore και ένα σημαντικό μέρος της υπόθεσης θα διαδραματίζεται και στο Hogwarts του Μεσοπολέμου. Με δεδομένο ότι μιλάμε για μια ταινία μεγάλη σε διάρκεια, όσο μεγάλο μέρος της κι αν διαδραματίζεται στη Νότια Αμερική, πάντα θα υπάρχει χώρος και χρόνος για το αγαπημένο μας μαγικό σχολείο και τα μυστικά του Albus Dumbledore και της οικογένειάς του.

 

 

Είναι πιθανό, λοιπόν, στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων να πραγματοποιηθούν αποκαλύψεις για την οικογένεια του Dumbledore και να μάθουμε, επιτέλους, για τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή η Ariana Dumbledore, ένα γεγονός που καθόρισε τη ζωή των αδελφών Albus και Aberforth. Φυσικά, στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων περιμένουμε να μάθουμε και για την ταυτότητα της Nagini, καθώς και για την προδοσία της Queenie και το πώς θα αντιμετωπιστεί από τους NewtTina και Jacob. Σε κάθε περίπτωση, η αναμονή των δυο ετών φαίνεται πως θα αξίζει καθώς, όπως είπε προ καιρού και η ίδια η σεναριογράφος, στην 3η ταινία “θα δοθούν απαντήσεις”

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Φήμες για επιστροφή της Leta Lestrange στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων

Tι είναι ο δεσμός αίματος και πώς μπορεί να καταστραφεί;

Μήπως αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο πέθανε η Αριάνα Ντάμπλντορ;

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | To μεγάλο μυστήριο της ταινίας

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment