Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν στο Πάρκο Χάρι Πότερ - The Daily Owl
fade
15641
post-template-default,single,single-post,postid-15641,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν στο Πάρκο Χάρι Πότερ

Ο Χάρι Πότερ δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τον απρόβλεπτο άθλο του Τρίαθλου της Μαγείας, δηλαδή το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, όπως διαβάσαμε στο τέταρτο βιβλίο της σειράς «Το Κύπελλο Της Φωτιάς». Οι απανταχού θαυμαστές, όμως, του νεαρού μάγου δε συμμερίζονται την άποψη του αγαπημένου τους ήρωα και κάθε χρόνο τις γιορτές εύχονται να μπορούσαν να ζήσουν τη μαγευτική εμπειρία ενός τέτοιου χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν στο Χόγκουαρτς. Μήπως αυτή τους η ευχή θα γίνει πραγματικότητα στο Θεματικό Πάρκο Χάρι Πότερ του Ορλάντο;

Σύμφωνα, με το Orlando Informer τα Universal Studios διεξήγαγαν πρόσφατα μια έρευνα ρωτώντας τους επισκέπτες τι είδους εορταστικές εκδηλώσεις θα ήθελαν να δουν τα Χριστούγεννα. Φυσικά, όλες οι επιλογές για τα Χριστούγεννα από το μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ φαντάζουν το δίχως άλλο… μαγικές! Μεταξύ άλλων στη έρευνα της Universal περιλαμβάνονται ένα light show το βράδυ στο Χόγκουαρτς, εορταστικές εκδηλώσεις από τη Χορωδία του Βατράχου (Frog Choir) στο Χόγκσμιντ και στο Λονδίνο. Επιπλέον, θα υπάρξουν και πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις στο στη Διαγώνιο Αλέα και στο Χόγκσμιντ, όπως χριστουγεννιάτικα πάρτι με ποτό και φαγητό και στα δύο πάρκα.

Σίγουρα, όμως, η καλύτερη πρόταση είναι το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με δείπνο και χορό, όπου όλοι οι καλεσμένοι θα πρέπει να φοράνε επίσημο μανδύα. Η συμμετοχή σ’ αυτή την εκδήλωση θα γίνει δυνατή κατόπιν αγοράς εισιτηρίου. Μπορεί να μην τραγουδήσουν οι “Αλλόκοτες Αδερφές” ή έστω η Σελεστίνα Ουόρμπεκ, αλλά η ιδέα ενός χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν με επίσημους μανδύες, χορό και μουσική στο Χόγκουαρτς φαντάζει σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Να σημειωθεί πως αυτό είναι προς το παρόν μόνο μια φήμη και καμία απ’ αυτές τις ιδέες δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί. Ο σκοπός αυτής της έρευνας ήταν απλώς για να σφυγμομετρήσει το ενδιαφέρον του κοινού γι΄αυτές τις υποθετικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, αυτή η έρευνα μπορεί να σημαίνει ότι η Universal σχεδιάζει να προσφέρει μεγάλες εκπλήξεις στους μάγους, αλλά και στους μαγκλ, που θα αποφασίσουν να επισκεφτούν το Ορλάντο φέτος τα Χριστούγεννα.

 

ΠΗΓΕΣ

TheoMentz

Πετάω μαζί με τις μάγισσες, ιππεύω δράκους, κάνω σκανταλιές μαζί με τα ξωτικά και κολυμπάω μαζί με τις γοργόνες, αλλά κατά βάθος είμαι ένα απλό παιδί.

No Comments

Post a Comment