Αυτή θα είναι τελικά η υπόθεση του prequel του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
40197
post-template-default,single,single-post,postid-40197,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αυτή θα είναι τελικά η υπόθεση του prequel του Game of Thrones

To HBO επέλεξε ανάμεσα στα 5 υποψήφια σενάρια για το prequel του Game of Thrones και παρήγγειλε τον πιλότο για τη νέα σειρά που θα εκτυλίσσεται στο ευρύτερο σύμπαν του Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς.

 

 

 

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά του ΗΒΟ θα τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην 1η σεζόν Game of Thrones. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο, η υπόθεση της σειράς θα αφορά στην εξέλιξη της ηπείρου του Westeros από τη χρυσή εποχή των ηρώων του μέχρι “την πιο σκοτεινή του ώρα”. Η σειρά, σύμφωνα με την ίδια περίληψη της υπόθεσής της, θα αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία πίσω από την προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια του Essos, αλλά και άγνωστες πτυχές της ιστορίας οικογενειών που πρωταγωνιστούν στο Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς, όπως οι Stark. “Δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε πως ξέρουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση, αφήνοντάς μας σε μεγάλη αγωνία για την πλοκή της σειράς, η οποία μάλλον θα ξεκινάει με την ειρήνη ανάμεσα στους Πρώτους Ανθρώπους και τα Παιδιά του Δάσους και θα φτάνει στην Πρώτη Μεγάλη Νύχτα και την κυριαρχία των Λευκών Οδοιπόρων. 

 

 

 

 

Ο George R.R. Martin θα είναι εξωτερικός παραγωγός, ενώ η σεναριογράφος Jane Goldman (Stardust, X-Men: First Class, Kick-Ass) θα είναι συνδημιουργός της σειράς. 

 

Ο Martin έχει δηλώσει ότι κανένας από τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones δεν θα σχετίζεται με το prequel, το οποίο προς το παρόν δεν διαθέτει τίτλο και του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της προβολής της 8ης και τελευταίας σεζόν της σειράς. 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment