Λεπτομέρειες για την υπόθεση και φωτογραφίες από την ταινία Downton Abbey - The Daily Owl
fade
48087
post-template-default,single,single-post,postid-48087,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Λεπτομέρειες για την υπόθεση και φωτογραφίες από την ταινία Downton Abbey

Η ταινία Downton Abbey έρχεται στις βρετανικές αίθουσες κινηματογράφου στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019, με τον Julian Fellowes να έχει αναλάβει, φυσικά, το σενάριο της ταινίας, στην οποία θα εμφανιστούν τα περισσότερα μέλη του αρχικού καστ, όπως οι Michelle Dockery, Laura Carmichael, Joanne Froggatt, Hugh Bonnevill, Maggie Smith και Elizabeth McGovern. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Michael Engler, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει πολλά επεισόδια της σειράς.

 

 

 

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της ταινίας που μας ταξίδεψε ξανά στο σπίτι της οικογένειας Crawley, δίνοντάς μας μια πρώτη ιδέα για τη συνέχεια της ιστορίας. Οι πρώτες φωτογραφίες από το set καθώς και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δημοσιεύτηκαν στο EW.

 

 

 

H υπόθεση ξεκινάει 18 μήνες μετά το τέλος της 6ης σεζόν της σειράς. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του σκηνοθέτη, η ζωή των πρωταγωνιστών συνεχίζεται, όταν ένα σημαντικό γεγονός και συγκεκριμένα μια εκδήλωση τούς φέρνει ξανά στον Πύργο του Downton. Η Lady Mary συνεχίζει να ασχολείται με τον Πύργο και την οικογένεια, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο όλων, ενώ και η Lady Edith, που ζει πλέον την πιο μοντέρνα ζωή από όλους, επιστρέφει στον Πύργο μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη της Marigold. Τέλος, ο σκηνοθέτης άφησε να εννοηθεί επίσης ότι ο Tom, ένας από τους λίγους χαρακτήρες που δεν είχαν συναντήσει τον έρωτα της ζωής τους στη σειρά, θα είναι πιο τυχερός στην ταινία.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το πρώτο teaser trailer της ταινίας Downton Abbey

Η πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ που θα εμφανιστεί στην ταινία Downton Abbey

The English Game: Η νέα σειρά από τον δημιουργό του Downton Abbey

The Gilded Age: Έρχεται το “αμερικανικό Downton Abbey”

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment