Τα Χρονικά των Χριστουγέννων 2: Trailer για τη νέα ταινία του Netflix - The Daily Owl
fade
71784
post-template-default,single,single-post,postid-71784,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων 2: Trailer για τη νέα ταινία του Netflix

Η δημοφιλής πλατφόρμα περιεχομένου Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες trailer της ταινίας The Christmas Chronicles 2, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο. 

 

 

Kurt Russell και Goldie Hawn πρωταγωνιστούν στους ρόλους των Santa Claus και Mrs. Claus αντίστοιχα, με τη δεύτερη να φαίνεται πως παίρνει στα χέρια της την κατάσταση όταν τα Χριστούγεννα απειλούνται ξανά. Στην ταινία επιστρέφει και η – έφηβη πλέον – Kate, την οποία υποδύεται η Darby Camp, ενώ το καστ του sequel περιλαμβάνει και τους Judah Lewis, Kimberly Williams-Paisley, Tyrese Gibson και Julian Dennison. Ο Chris Columbus σκηνοθετεί και το sequel των Christmas Chronicles, ενώ έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Matt Lieberman. Δείτε το trailer της χριστουγεννιάτικης ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Χριστουγεννιάτικες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη

No Comments

Post a Comment