Τα "Χρονικά του Βαμπίρ" γίνονται τηλεοπτική σειρά από το Hulu - The Daily Owl
fade
41254
post-template-default,single,single-post,postid-41254,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα “Χρονικά του Βαμπίρ” γίνονται τηλεοπτική σειρά από το Hulu

24 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας “Συνέντευξη με έναν βρικόλακα”, το έργο της Anne Rice επιστρέφει στις οθόνες μας. Συνολικά 11 βιβλία από τη σειρά “Τα Χρονικά του Βαμπίρ” (The Vampire Chronicles) θα μεταφερθούν στην τηλεόραση σε παραγωγή, μεταξύ άλλων, της Rice και του γιου της Christopher, ο οποίος είναι επίσης συγγραφέας τεσσάρων best seller. Οι ίδιοι ήδη γράφουν και το σενάριο της σειράς, ενώ για τη σειρά αυτή συνεργάζονται και με τον Bryan Fuller (Pushing Daisies, Hannibal, American Gods). 

 

 

 

Τα βιβλία της Rice αφηγούνται την ιστορία των βαμπίρ Lestat de Lioncourt, Louis, Claudia, Armand και Marius. Στην πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του έργου της Rice πρωταγωνίστησαν οι Tom Cruise, Christian Slater, Brad Pitt και Kirsten Dunst. Πλέον, η Rice δηλώνει ότι “οι βρικόλακες ανήκουν στην τηλεόραση“. Η ίδια πρόσφατα απέκτησε ξανά τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων των βιβλίων της και αποφάσισε να μη συνεργαστεί με τη Universal για την κινηματογραφική μεταφορά τους. Επίσης, σε συνέντευξή της δήλωσε ότι θέλει η απόδοση των ιστοριών της να πραγματοποιηθεί με μια αίσθηση Game of Thrones. 

 

Προς το παρόν η σειρά βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, εξ ου και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το καστ. Σε κάθε περίπτωση, η Rice δήλωσε πως θα ήθελε για Lestat έναν όμορφο ηθοποιό όπως ο Matt Bomer, ενώ για τον ρόλο του Marius θα ήθελε τον Matthew MacFadyen (Ripper Street, Howard’s End). 

 

H σειρά απέκτησε τηλεοπτική στέγη στο Hulu και εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με την ίδια τη Rice, θα μάθουμε κι άλλες λεπτομέρειες για τη σειρά. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment