Τα "Χρονικά της Νάρνια" έρχονται στο Netflix από τον σεναριογράφο του "Coco" - The Daily Owl
fade
55775
post-template-default,single,single-post,postid-55775,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα “Χρονικά της Νάρνια” έρχονται στο Netflix από τον σεναριογράφο του “Coco”

Tο Netflix ετοιμάζει νέες σειρές και ταινίες φαντασίας βασισμένες στα βιβλία του Κ.Σ. Λιούις Τα Χρονικά της Νάρνια. Έπειτα από μια συμφωνία πολυετούς διάρκειας ανάμεσα στο Netflix και την The C.S. Lewis Company, το Netflix ανέλαβε να μετατρέψει κλασικές ιστορίες από το σύμπαν της Νάρνια σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, για τους συνδρομητές του σε όλο τον κόσμο. Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία θα είναι παραγωγής του Netflix, με τον Mark Gordon της Entertainment One (eOne) και τους Douglas Gresham και Vincent Sieber σε ρόλο εξωτερικών παραγωγών για τις σειρές, και παραγωγών για τα φιλμ. Συνολικά, τα βιβλία της Νάρνια έχουν πωλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 47 γλώσσες. 

 

 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος που θα αναπτύξει τις σειρές ή ταινίες (δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα κριθεί σκοπιμότερο από το Netflix) είναι πλέον ο Matthew Aldrich, σεναριογράφος του Coco της Disney. Ο Aldrich έκανε το ντεμπούτο του με το θρίλερ Cleaner και κατόπιν συνέγραψε με τον Adrian Molina το σενάριο του Coco, το οποίο κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

 

 

 

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η ανάπτυξη των πιο πάνω projects, τα οποία περιμένουμε να δούμε στις οθόνες μας με μεγάλη περιέργεια, σχεδόν δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης ταινίας από το σύμπαν του Lewis.

 

Διαβάστε ακόμα:

Νέα σειρά του Netflix για τον μύθο της Κυράς της Λίμνης

The Dark Crystal: Age of Resistance | Trailer για τη νέα σειρά φαντασίας του Netflix

The Order: Μάγοι εναντίον λυκανθρώπων στη νέα σειρά φαντασίας του Netflix

Ηis Dark Materials: Τρέιλερ για τη νέα σειρά φαντασίας του BBC

Οι νέες σειρές του 2019 που βασίζονται σε βιβλία

Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας του 2019

 

No Comments

Post a Comment