Όλοι οι χαριποτερικοί χαρακτήρες που η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ σκέφτηκε να "σκοτώσει" - The Daily Owl
fade
47097
post-template-default,single,single-post,postid-47097,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Όλοι οι χαριποτερικοί χαρακτήρες που η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ σκέφτηκε να “σκοτώσει”

Μάλλον δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ τους θανάτους των Dobby, Fred Weasley, Hedwig και Lupin, ωστόσο ας μην είμαστε πλεονέκτες, καθώς η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ θα μπορούσε να έχει σκοτώσει αρκετούς παραπάνω χαρακτήρες από την ιστορία του Χάρι Πότερ, όπως έχει αποκαλύψει κατά καιρούς. Ποιοι λοιπόν αγαπημένοι χαριποτερικοί χαρακτήρες θα μπορούσαν να έχουν ένα τελείως διαφορετικό τέλος;

 

 

 

Ron Weasley

 

 

 

 

 

Arthur Weasley

 

 

Μια από τις πιο δραματικές στιγμές στο βιβλίο Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα είχε σχέση με έναν εφιάλτη του Χάρι, όπου ένα φίδι επιτέθηκε στον πατέρα του Ron. Όταν ο Χάρι ξύπνησε, ήταν σίγουρος πως ο Arthur Weasley είχε τραυματιστεί και πράγματι νοσηλευόταν ήδη στο St. Mungo’s. Η Ρόουλινγκ είχε δηλώσει σχετικά ότι “Αν υπάρχει ένας χαρακτήρας που δεν μπορούσα να αποχωριστώ, αυτός είναι ο Arthur Weasley. O κ. Weasley επιβιώνει για κάτι λίγο από δάγκωμα φιδιού. Πιστεύω ότι ο λόγος για αυτό ήταν πως λίγοι ήταν οι καλοί πατεράδες στο βιβλίο. Για την ακρίβεια, μπορείς να πεις ότι ο καλύτερος πατέρας συνολικά στο βιβλίο ήταν ο Arthur Weasley“. Αργότερα διευκρίνισε ότι είχε αφήσει τον Arthur να επιβιώσει γιατί παράλληλα είχε αποφασίσει να “σκοτώσει” τον Remus, δηλώνοντας σε σχετικό tweet: “Ο Arthur έζησε, οπότε ο Lupin έπρεπε να πεθάνει. Συγγνώμη. Δεν το απόλαυσα. Η μόνη φορά που ο εκδότης μου με είδε να κλαίω ήταν για τη μοίρα του Teddy“. 

 

 

 

Harry Potter

 

 

Φυσικά κάποια στιγμή η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ σκέφτηκε στα σοβαρά να “σκοτώσει” τον Χάρι και ευτυχώς απέρριψε τελικά αυτή στη σκέψη, παρότι ο θάνατος του Πότερ θα προσέδιδε στη σειρά ένα πιο “καθαρό και νοικοκυρεμένο τέλος”. 

 

 

 

Οι γονείς όλων

 

 

Dumbledore, Sirius Black και Remus Lupin, οι πατρικές φιγούρες που απέκτησε ο Χάρι στη ζωή του πέθαναν, όμως οι Weasley, οι άνθρωποι στους οποίους ο Χάρι ένιωσε για πρώτη φορά να ανήκει σε κάποια οικογένεια, επέζησαν. Η Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι ήθελε να “σκοτώσει” τους γονείς όλων και εν γένει ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας για να υπάρχει μια αντιστοιχία του τι συνέβη στην αρχή της ιστορίας στον μικρό Χάρι, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την κακία του Lord Voldemort. 

 

 

 

Florean Fortescue

 

 

Σύμφωνα με την ίδια την Ρόουλινγκ, μετάνιωσε πικρά για τον θάνατο του συμπαθούς παγωτατζή της Διαγωνίου Αλέας, καθώς αποκάλυψε πως αρχικά σκεφτόταν να του δώσει και μεγαλύτερο ρόλο. 

 

 

 

Πηγή άρθρου και εξωφύλλου: Digital Spy

 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αποφάσισε να “σκοτώσει” τον Dobby

Φανς έστησαν μνημείο για τον θάνατο του Dobby

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ υπερασπίζεται το Quidditch!

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ επιβεβαιώνει γνωστή θεωρία για την Ερμιόνη

5 φορές που η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μας σόκαρε

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment