Οι χαρακτήρες της Marvel που φαίνεται πως επιστρέφουν για το Doctor Strange 2 - The Daily Owl
fade
47542
post-template-default,single,single-post,postid-47542,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι χαρακτήρες της Marvel που φαίνεται πως επιστρέφουν για το Doctor Strange 2

Αν νομίζατε ότι η Marvel θα άφηνε έτσι απλά τον Doctor Strange να γίνει σκόνη εξαιτίας του Thanos, κάνατε λάθος. Ο Stephen Strange θα επιστρέψει, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τόσο στην 4η ταινία Avengers, που θα έχει τίτλο Avengers: Endgame, όσο και με το sequel της solo ταινίας του.

 

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο σκηνοθέτης Scott Derrickson θα επιστρέψει για το sequel του Doctor Strange, με τον Benedict Cumberbatch στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Benedict Wong στο ρόλο του Master Wong και την Rachel McAdams στο ρόλο της Christine Palmer. Σύμφωνα με τον Wong, η ταινία προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, παρότι μέχρι τώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο μεγάλος κακός που θα αντιμετωπίσει ο Doctor Strange. 

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο από την Marvel, σε κάθε περίπτωση όμως, το sequel του Doctor Strange αναμένεται το νωρίτερο μέσα στο 2021. Η επόμενη ταινία της Marvel που θα δούμε στο σινεμά είναι, βέβαια, η Captain Marvel, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, ενώ αρχές Μαΐου θα προβληθεί και η ταινία που ολοκληρώνει την 3η φάση του Marvel Cinematic Universe, δηλαδή το Avengers: Endgame, του οποίου το trailer δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Πρώτο trailer για την ταινία Avengers: Endgame 

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;

Το Καπέλο της Επιλογής κατατάσσει τους Avengers στους Κοιτώνες του Hogwarts!

Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Groot στην ταινία Avengers: Infinity War!

Δείτε το trailer της Captain Marvel

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

Όλα όσα ΔΕΝ θελήσατε να μάθετε ποτέ για τον Deadpool!

Τα ζευγάρια του Infinity War: Από ποιους θα φάμε κουφέτα και ποιους καλύτερα να τους ξεχάσουμε; 

Αυτοί είναι οι “καλύτεροι κακοί” από το σύμπαν της Marvel!

Oι Avengers που επιστρέφουν σίγουρα στην 4η ταινία Avengers: Endgame

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment