Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει μετά από χρόνια για την τελευταία σεζόν Supernatural - The Daily Owl
fade
59269
post-template-default,single,single-post,postid-59269,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει μετά από χρόνια για την τελευταία σεζόν Supernatural

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, η 15η σεζόν του Supernatural θα είναι και η τελευταία της σειράς φαντασίας που έκανε πρεμιέρα το 2005, ενώ το CW επιβεβαίωσε ότι θα αποτελείται από 20 επεισόδια. 

 

Ο Adam Winchester (Jake Abel), γιος της Kate Milligan και του John Winchester και ετεροθαλής αδελφός των Sam και Dean είναι ένας χαρακτήρας που θα επιστρέψει στην 15η σεζόν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το TVLine. Οι Sam και Dean έμαθαν για την ύπαρξη του Adam στην 4η σεζόν, ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε και στην 5η σεζόν – ωστόσο ο Adam συγκαταλέγεται ανάμεσα στους λίγους χαρακτήρες της σειράς που δεν επέστρεψε μέχρι σήμερα.

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό για την υπόθεση της σεζόν ότι οι αδελφοί Winchester θα αρχίσουν να βιώνουν διαφόρων ειδών απώλειες, συνειδητοποιώντας ότι η ιστορία φτάνει στο τέλος της. H 15η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα λόγοι για να δεις το Supernatural

Supernatural: Κυκλοφόρησε το trailer της 14ης σεζόν

Δέκα σειρές για να δεις αν σου αρέσουν οι μάγισσες

Επτά σειρές για να σου καλύψουν το κενό του Once Upon a Time

O John Winchester επιστρέφει στο Supernatural

Supernatural: Φωτογραφίες από την επανένωση της οικογένειας Winchester

 

No Comments

Post a Comment