Το "Χαμένο Σύμβολο" του Dan Brown γίνεται τηλεοπτική σειρά - The Daily Owl
fade
64759
post-template-default,single,single-post,postid-64759,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το “Χαμένο Σύμβολο” του Dan Brown γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη ένα από τα πιο δημοφιλή μπεστ σέλερ του Dan Brown. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, το “Χαμένο Σύμβολο” θα είναι η νέα σειρά μυστηρίου του, ωστόσο αυτή τη φορά ο Tom Hanks δε θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του Robert Landon, γιατί η σειρά θα είναι prequel του Κώδικα Ντα Βίντσι.

 

 

To σενάριο της σειράς μυστηρίου με τίτλο Langdon θα ανήκει στους Dan Dworkin και Jay Beattie (Scream, Revenge, The Event). Το timeline της σειράς θα διαφοροποιείται από αυτό των ταινιών (τα γεγονότα του Χαμένου Συμβόλου έπονται αυτών του Κώδικα Ντα Βίντσι), παρουσιάζοντας τις περιπέτειες του νεαρού καθηγητή στο Harvard, που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια περίπλοκη συνωμοσία μετά την απαγωγή του μέντορά του. 

 

Θυμίζουμε ότι κεντρικός ήρωας στα μυθιστορήματα του Brown είναι ο καθηγητής του Harvard Robert Langdon, ο οποίος διαθέτει ευρύτατο πεδίο γνώσης της ιστορίας της τέχνης, αλλά και ντετεκτιβικό δαιμόνιο, αφού μπορεί να επιλύνει με επιτυχία ακόμα και τα πιο πολυσύνθετα μυστήρια. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Chris Evans πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+

The Stranger: Έρχεται σύντομα στο Netflix η νέα σειρά μυστηρίου που βασίζεται στο βιβλίο του Χάρλαν Κόμπεν

Οι σειρές εγκλήματος και μυστηρίου που θα δούμε μέσα στο 2020

Πέντε true crime σειρές για να δεις στο Netflix

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment