Ξέρετε πόσες ώρες έχετε αφιερώσει βλέποντας τηλεοπτικές σειρές; - The Daily Owl
fade
51293
post-template-default,single,single-post,postid-51293,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ξέρετε πόσες ώρες έχετε αφιερώσει βλέποντας τηλεοπτικές σειρές;

Αν ένα από τα αγαπημένα σας “σπορ” (όπως και εμάς εξάλλου) είναι να παρακολουθείτε τηλεοπτικές σειρές, αυτό το website θα σας υπολογίσει πόσες ώρες έχετε αφιερώσει για να δείτε κάθε μια.

 

 

 

Μπαίνοντας στο tiii.me και αναγράφοντας τον τίτλο της τηλεοπτικής σειράς που έχετε δει, συμπληρώνετε τον αριθμό των σεζόν ή επεισοδίων και έτσι βλέπετε πόσες ώρες έχετε χρειαστεί για να δείτε π.χ. το Game of Thrones, το Stranger Things, τα Friends (επί 42 φορές όσο σας βγάζει τις 10 σεζόν), κ.λπ. Ακολουθούν ενδεικτικά παραδείγματα:

 

Stranger Things 14 ώρες

Breaking Bad 2 ημέρες 12 ώρες και 23 λεπτά

 

Aν αθροίσετε όλες τις σειρές που έχετε παρακολουθήσει, το website θα υπολογίσει συνολικά το χρόνο που έχετε αφιερώσει στην τηλεόραση. Μην τρομάξετε, εμάς μας έβγαλε συνολικά 10 μήνες και κάτι ψιλά. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οκτώ σειρές εγκλήματος και μυστηρίου που πρέπει να έχεις δει

Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας για το 2019

Οι καλύτερες original σειρές του Netflix για το 2018

Τα καλύτερα πρώτα επεισόδια τηλεοπτικών σειρών

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment