Η "Wonder Woman" στη μίνι σειρά για τη ζωή της ηθοποιού και εφευρέτριας Hedy Lamarr - The Daily Owl
fade
58081
post-template-default,single,single-post,postid-58081,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η “Wonder Woman” στη μίνι σειρά για τη ζωή της ηθοποιού και εφευρέτριας Hedy Lamarr

Σύμφωνα με το Showtime η Wonder Woman, δηλαδή η Gal Gadot ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά εποχής για τη συναρπαστική ζωή της ηθοποιού και εφευρέτριας Hedy Lamarr. Αυτός θα είναι ο πρώτος ρόλος της Gadot σε αμερικανική σειρά.

 

 

Η βιογραφία της Hedy Lamar παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς, αφού κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν μια εκ των εφευρετών ενός συστήματος επικοινωνίας, πάνω στο οποίο βασίστηκαν αργότερα οι τεχνολογίες Bluetooth και WiFi. H Lamarr γεννήθηκε στην Αυστρία και έπαιξε σε πολλές ταινίες, ιδίως κατά τη δεκαετία του 1940.

 

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά εποχής, ωστόσο στο μεταξύ θα δούμε την Gal Gadot στην ταινία Έγκλημα στο Νείλο, σε σκηνοθεσία Kenneth Branagh, μαζί με τους Armie Hammer και Annette Bening.

 

Διαβάστε ακόμα:

H νέα αφίσα της Wonder Woman “τα σπάει”

Η DC “έκλεψε” τον σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy

Πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman 1984;

Η Gal Gadot στη νέα ταινία του Kenneth Branagh “Έγκλημα στον Νείλο”

 

No Comments

Post a Comment