Halloween στο Γουέστερος! - The Daily Owl
fade
8884
post-template-default,single,single-post,postid-8884,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Halloween στο Γουέστερος!

Φάρσα ή κέρασμα. Από τα λίγα διλήματα στην ζωή που είναι τόσο διασκεδαστικά και γλυκά ταυτόχρονα. Η περίοδος του Χάλογουιν λήγει επισήμως την τελευταία μέρα του Οκτώβρη και για αυτόν τον αποχαιρετισμό λοιπόν θα ήθελα όλοι να σκεφτούμε τι θα γίνονταν αν το Γουέστερος γιόρταζε μαζί μας, το δικό του Χάλογουιν και τις αντιδράσεις των χαρακτήρων στην αιώνια και αγαπημένη ερώτηση..

Αν η ρωτούσαμε την Καλίσι φάρσα ή κέρασμα, σίγουρα θα θεωρούσε πως την εκβιάζουμε και το πολύ-πολύ να ήμασταν εμείς το κέρασμα για τους δράκους. Τώρα αν έπρεπε κιόλας να την ρωτήσουμε ως την Νταινέρυς Ταργκέρυεν, την Θυελλογέννητη, Πρώτη του ονόματός της, την Άκαυτη, την Βασίλισσα του Μυρήν, την Βασίλισσα των Άνταλ και των Πρώτων Ανθρώπων, την Καλίσι της Μεγάλης Θάλασσας, την Απελευθερώτρια από την σκλαβιά των αλυσίδων και την Μητέρα των Δράκων, ε, καλύτερα να προχωρήσουμε στον επόμενο, γιατί θα είχε τελειώσει το Χάλογουιν.

Ας υποθέσουμε-προσευχηθούμε ότι είναι ζωντανός ο Τζον Σνόου θα.. Βασικά δεν μας νοιάζει, αν θα μας έδινε γλυκά ή θα του κάναμε κάποια φάρσα. Μόνο να ζει θέλουμε και χαλάλι οι σοκολάτες.

Όσο για τον Τύριον Λάννιστερ, πιθανότερο είναι να μην μας έδινε γλυκά αλλά καμιά νταμιτζάνα με κρασί. Οπότε προσοχή ποια πόρτα θα
χτυπήσετε.

Μένουμε στο πολυαγαπημένο αυτό σόι και έχω να πω ότι ο συγχωρεμένος ο Τάιγουιν και η Σέρσεϊ σίγουρα φάρσα δεν θα ανέχονταν αλλά και τα γλυκά κοστίζουν για να μας δώσουν. Αυτό που θα έδιναν σίγουρα, με μεγάλη ευχαρίστηση, μάλλον θα ήταν τον Τύριον! Όσο για τον Τζέιμι.. Τι να κάνει τον αγχώνουν τα γκάλοπ. Τόσες σεζόν προσπαθεί να απαντήσει στο: αδερφή ή σύζυγος, θέλετε να απαντήσει και στο φάρσα ή κέρασμα;;

Καλά από τον Τζόφρεϋ (ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ!!!), δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ούτε τσίχλα δεν θα έπαιρνα από αυτόν, οπότε δεν έχει καμιά σημασία για το τι θα μας απαντούσε στο φάρσα ή κέρασμα.

Και τώρα που είπα Τζόφρεϋ για κάποιον λόγο, που όλοι γνωρίζουμε, μου ήρθε στο μυαλό ο Ράμσεϊ Μπόλτον, τον οποίο αν έβλεπες μπροστά σου την ημέρα του Χάλογουιν νομίζω πως θα σου κόβονταν η όρεξη. Όμως τυπικά, επειδή θα έπρεπε κάτι να μας απαντήσει ή θα μας έδινε κάνα λουκάνικο ή μην σας πω και τον ίδιο τον ΡΙΚ!

Τέλος από την οικογένεια Στάρκ δεν θα μας απαντούσε κανείς και τίποτα γιατί δεν έχει μείνει σχεδόν κανείς και τίποτα! Άντε η Σάνσα να μην μας απαντούσε, απλώς να παρακαλούσε να την πάρουμε μαζί μας και η Άρυα να μας έδινε και τίποτα γιατί είναι μεγάλη ψυχή. Τον Μπραν αφήστε τον, έχει άλλες δουλειές.

Ο ΝΕΝΤ ΣΤΑΡΚ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΪΝΤΕΡΦΕΛ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ!

Κάπως έτσι μπορεί να ήταν ένα Χάλογουιν στο Γουέστερος και για να λέμε την αλήθεια, μόνο αυτό δεν έχουμε δει στην σειρά! Πάντως από ό,τι βλέπετε καλύτερα να αγοράζατε μόνοι σας τα γλυκά, γιατί προκοπή δεν θα βλέπατε.. Υπομονή λοιπόν μέχρι το επόμενο Χάλογουιν και που ξέρετε; Ακολουθεί 6η σεζόν και από το G.o.t όλα να τα περιμένεις!

Alohomary

1.Περιμένει ακόμη το γράμμα της για το Hogwarts και έχει ήδη αργήσει. 2.Ψυχικά τραυματισμένη από το Game Of Thrones. 3.Πιστεύει ότι ο Άραγκορν έπρεπε να είχε παντρευτεί εκείνη.

No Comments

Post a Comment