Βρέθηκε ο κακός για το sequel της Maleficent! - The Daily Owl
fade
38695
post-template-default,single,single-post,postid-38695,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Βρέθηκε ο κακός για το sequel της Maleficent!

To sequel της ταινίας Maleficent, που κυκλοφόρησε το 2014, βρίσκεται ήδη σε φάση προ-παραγωγής και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στο Λονδίνο!

 

 

 

Η παραγωγή καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς η Jolie ήταν ιδιαίτερα απασχολημένη με το reboot του Bride of Frankenstein – το οποίο, όμως. δεν θα είχε καμία σχέση με το The Dark Universe, το νεόκοπο σύμπαν της Universal Studios, στο οποίο ανήκει το πρόσφατο The Mummy. Προς το παρόν αυτό το πρότζεκτ βρίσκεται σε αναστολή και έτσι η Jolie θα ασχοληθεί κυρίως με τη Maleficent. 

 

 

 

 

Το πρώτο νέο όνομα του sequel αποκαλύφθηκε από το Variety και αφορά στον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον κακό. Ο παλιός μας γνώριμος από το Game of Thrones, Βρετανός ηθοποιός Ed Skrein. Προς το παρόν η παραγωγή κρατά κλειστά τα χαρτιά της για την υπόθεση και τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Skrein. Στο sequel της Maleficent θα εμφανιστεί, φυσικά, και η Elle Fanning. 

 

Το sequel της Maleficent είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2015, ωστόσο πέρυσι επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της Jolie, η οποία έχει ήδη δηλώσει ότι η νέα ταινία θα είναι εξίσου δυνατή με την προηγούμενη. Το σενάριο ανήκει στη Linda Woolverton και τον Jez Butterowrth, ενώ η σκηνοθεσία θα είναι του Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge). 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment