Η βασιλόπιτα του Cap Cap κρύβει μέσα της το πιο τυχερό φλουρί - The Daily Owl
fade
47978
post-template-default,single,single-post,postid-47978,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η βασιλόπιτα του Cap Cap κρύβει μέσα της το πιο τυχερό φλουρί

Τα Ξωτικά του Cap Cap για ακόμα μια χρονιά ετοιμάζουν για εσάς τις πιο μαγικές βασιλόπιτες σε δυο γεύσεις, κλασική αμυγδάλου και red velvet με γέμιση βουτυρόκρεμα cream cheese!

 

 

Βασιλόπιτα κλασική αμυγδάλου

 

 

Βασιλόπιτα τούρτα red velvet με βουτυρόκρεμα cream cheese

 

 

βασιλόπιτες αμυγδάλου θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Cap Cap από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας από σήμερα, τόσο για τις κλασικές βασιλόπιτες, όσο και για τις βασιλόπιτες red velvet με cream cheese!

 

 

 

 

Κάντε την παραγγελία σας με email στο baketheworld@capcap.gr, τηλεφωνικά στο 210 59 04 116, καθώς και στα social media του Cap Cap (Facebook: Cap Cap, Instagram: CapCapgr).

 

Κλασική αμυγδάλου ή red velvet; Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, η βασιλόπιτα του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει γλυκά το 2019. 

 

 

Cap Cap Αιγάλεω: Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

Cap Cap Ελληνικό: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μαγικές τούρτες γενεθλίων από το Cap Cap

Ανακαλύψτε τη νέα θεματική του Cap Cap, Fantastic Beasts: Xmas in Paris

To Cap Cap στο Ελληνικό υποδέχεται το Frozen!

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment