10 λόγοι που η Ντολόρες Άμπριτζ είναι χειρότερη από τον Βόλντεμορτ - The Daily Owl
fade
5685
post-template-default,single,single-post,postid-5685,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 λόγοι που η Ντολόρες Άμπριτζ είναι χειρότερη από τον Βόλντεμορτ

Τι είναι ροζ, έχει ειρωνικό βλέμμα, τσιριχτή φωνή και ένα φεγγάρι τριγυρνούσε στο Χόγκουαρτς; Η Ντολόρες Τζέην Άμπριτζ. Ένα όνομα, χιλιάδες νεύρα. Πρόκειται για τον χαριποτερικό χαρακτήρα που κατάφερε μέχρι και ο Λόρδος Βόλντεμορτ να φαίνεται καλύτερος από εκείνη.

 

Oρίστε και οι λόγοι που το αποδεικνύουν:

 

 

1. Για τον Ξέρετε-Ποιον γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν ο κακός της ιστορίας. Η Άμπριτζ αντίθετα κρυβόταν πίσω από το προσωπείο της καλής και έντιμης υπαλλήλου του Υπουργείου Μαγείας.

2. Ο Βόλντι μπορεί να ήταν στυγνός δολοφόνος αλλά είχε καλό γούστο. Φορούσε πάντα all time classic μαύρους,  χυτούς μανδύες. Αντίθετα η Ντολόρες ήταν ντυμένη στα ροζ. Ωραίο το total pink look. Αν είσαι 12 χρονών.

3. Η Ντολόρες έμενε σε σπίτι διακοσμημένο με πορσελάνινα πιατάκια που απεικόνιζαν γάτες. Ενώ ο Άρχοντας του σκότους δε συμβιβαζόταν με κάτι λιγότερο από το αρχοντικό των Μαλφόι.

4. Η Άμπριτζ είχε τεράστιο κόλλημα με τις γάτες. Που καλές είναι και διασκεδαστικές και χαδιάρες και παιχνιδιάρες αλλά όπως και να το κάνουμε, δε φτουράνε μπροστά στη Ναγκίνι του Βόλντι.

5. Ούτε Θανατοφάγος, ούτε μαθητής, ούτε ο ίδιος ο Άρχοντας του Σκότους δεν είχε τολμήσει να μιλήσει στον Ντάμπλντορ με υφάκι. Μόνο η Ντολόρες είχε το θράσος να το κάνει.

 

 


6. Ήταν το ίδιο ρατσίστρια με τον Βόλντεμορτ, μόνο που εκείνος δεν το έκρυβε.

7. Έκανε φτηνά κόλπα με πένες. Ας είχες το θάρρος κυρά μου να πετάς κατάρες όπως εκείνος και όχι να κρύβεσαι πίσω από τιμωρίες!

8. “Δεν πρέπει να λέμε ψέματα” έλεγε διαρκώς, ενώ η ίδια  δεν είχε σταυρώσει αλήθεια.

9. Ήταν προτιμότερο να σε φιλήσει Παράφρονας παρά να σε βάλει στο μάτι εκείνη.

10. Είχε καταφέρει οι απαγορεύσεις της να ξεπερνάνε σε αριθμό τις ημέρες του χρόνου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μίλησε για το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής σειράς Χάρι Πότερ

9 spin – off σειρές που θα θέλαμε πολύ να γράψει η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

Ο Daniel Radcliffe λέει ότι δεν θα είναι ο τελευταίος Harry Potter

Ιεροί 28: Καθαρόαιμες μαγικές οικογένειες στον κόσμο του Χάρι Πότερ

Όλοι οι χαρακτήρες του Χάρι Πότερ που σκέφτηκε “να σκοτώσει” η Ρόουλιγνκ

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ επιβεβαιώνει γνωστή θεωρία για την Ερμιόνη

Κι αν τελικά το σημάδι στο μέτωπο του Χάρι δεν είναι κεραυνός;

Alohomary

1.Περιμένει ακόμη το γράμμα της για το Hogwarts και έχει ήδη αργήσει. 2.Ψυχικά τραυματισμένη από το Game Of Thrones. 3.Πιστεύει ότι ο Άραγκορν έπρεπε να είχε παντρευτεί εκείνη.

2 Comments
 • Avatar
  Λουλουκος

  Τουλαχιστον ο Voldemort είχε και ένα τραγικό παρελθόν που εξηγούσε τις μετέπειτα πράξεις του. Η Umbridge ήταν απλά μια κακομαθημένη ημίαιμη.

  October 5, 2015 at 2:24 pm
  • Avatar
   Αλεξάνδρα Κωστάκη

   +111111111111
   ΣΩΣΤΟΣ!!!

   August 3, 2016 at 1:11 am