Τροία: Η Πτώση μιας Πόλης | Έρχεται στο Netflix - The Daily Owl
fade
37928
post-template-default,single,single-post,postid-37928,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τροία: Η Πτώση μιας Πόλης | Έρχεται στο Netflix

Η σειρά Troy: Fall of a City αποτελεί την πρώτη συμπαραγωγή του Netflix και του BBC 1, η οποία αποτελείται από 8 επεισόδια. Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Τρωικού Πολέμου από την πλευρά των Τρώων και ιδίως μέσα από τα μάτια του Βασιλιά Πριάμου. Το σενάριο ανήκει στους David Farr, Nancy Harris και η σκηνοθεσία είναι του Owen Harris. 

 

O David Threlfall (‘Noah’, ‘Shameless’) ανέλαβε το ρόλο του Πριάμου, ενώ την Εκάβη ενσαρκώνει η Frances O’Connor (‘Cleverman’, ‘The Missing’, ‘A.I.’, ‘Mansfield Park’). Οι Louis Hunter και Bella Dayne υποδύονται τον Πάρη και την Ωραία Ελένη αντίστοιχα. Στο ρόλο του Αχιλλέα θα είναι ο Βρετανός David Gyasi (‘Interstellar’, ‘Cloud Atlas’), ενώ τον Πάτροκλο υποδύεται ο Lemogang Tsipa. 

 

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix από τις 6 Απριλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της σειράς. 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment