Τρεις νέοι ήρωες της Marvel αποκτούν τις δικές τους τηλεοπτικές σειρές - The Daily Owl
fade
58581
post-template-default,single,single-post,postid-58581,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τρεις νέοι ήρωες της Marvel αποκτούν τις δικές τους τηλεοπτικές σειρές

Ο επικεφαλής των Marvel Studios Kevin Feige αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες στην D23 Expo ότι εκτός της Ms. Marvel, ακόμα δυο ήρωες της Marvel θα αποκτήσουν τις δικές τους τηλεοπτικές σειρές.

 

H Ms. Marvel ή αλλιώς Kamala Khan, η 1η μουσουλμάνα υπερηρωίδα της Marvel θα αποκτήσει τη δική της σειρά στο Disney Plus (περισσότερα για τον χαρακτήρα εδώ), ενώ θα εμφανιστεί και σε ταινίες των επόμενων φάσεων του MCU. Η She-Hulk, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κόμικ Savage She-Hulk το 1980 αποτελεί δημιουργία των Stan Lee και John Buscema. Η Jennifer Walters, το alter ego της, είναι ξαδέρφη του Bruce Banner/ Hulk.

 

 

Ο χαρακτήρας Moon Knight ή αλλιώς Marc Spector είναι ο επόμενος χαρακτήρας της Marvel που θα αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική σειρά. Ο χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τους Doug Moench και Don Perlin το 1975 στο κόμικ Werewolf By Night είναι ο γιος ενός ραβίνου που μεγάλωσε στην Αμερική και έγινε πρώτα πυγμάχος και κατόπιν πεζοναύτης που απέκτησε τις υπερδυνάμεις του σε μια αποστολή στην Αίγυπτο. 

 

Οι σειρές αυτές θα κάνουν πιθανότατα πρεμιέρα μετά το 2021, ενώ η υπηρεσία streaming Disney Plus, όπου θα είναι διαθέσιμες, θα είναι διαθέσιμη για ένα μέρος του κοινού από τις 12 Νοεμβρίου. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είσαι στ’ αλήθεια, Ms. Marvel;

Disney Plus: Πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα πλατφόρμα streaming και ποιο θα είναι το περιεχόμενό της

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία Black Panther 2

Marvel: Όλες οι νέες ταινίες και σειρές που περιμένουμε στην 4η φάση του MCU

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment