Τα τρία μικρά χαμαιλεοντάκια | Το νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά - The Daily Owl
fade
46564
post-template-default,single,single-post,postid-46564,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τα τρία μικρά χαμαιλεοντάκια | Το νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά

Oι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» με βαθιά συγκίνηση, ανυπέρβλητη τόλμη και δικαιολογημένη υπερηφάνεια παρουσιάζουν στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό το μοναδικό ασπρόμαυρο – πολύχρωμο βιβλίο στον κόσμο!

 

Σε όλο το σύμπαν δεν έχει αποτολμηθεί ποτέ παρόμοια έκδοση, με μόνη εξαίρεση ένα βιβλίο που κυκλοφορεί στον Πλανήτη Ροκανμόν, στα βάθη του γαλαξία Αστραπακόρουμ Καρακόρουμ, του οποίου όμως οι κάτοικοι υποφέρουν από χρόνια αχρωματοψία και το βλέπουν όλο σε εξήντα αποχρώσεις του γκρίζου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Υπηρεσίας Προστασίας της Ανθρωπότητας από Εξωγήινες Εισβολές (ΥΠΑΕΕ) της ΝΑΣΑ, οι Ροκανμόνιοι σχεδιάζουν να επιτεθούν αιφνιδιαστικά στη Γη και να την κατακτήσουν, οπότε επειδή η αχρωματοψία από την οποία πάσχουν είναι μεταδοτική, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην μπορέσετε ποτέ να απολαύσετε το καθηλωτικό αυτό βιβλίο.

 

 

 

Γι’ αυτό τον λόγο οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα», με την αίσθηση ευθύνης που τις διακρίνουν, και η Υπηρεσία Προστασίας της Ανθρωπότητας από Εξωγήινες Εισβολές (ΥΠΑΕΕ) συνιστούν ανεπιφύλακτα να το αγοράσετε και να το διαβάσετε το συντομότερο δυνατόν, προτού χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία!

 

 

«Τα τρία μικρά χαμαιλεοντάκια» είναι ένα ξεχωριστό βιβλίο, με μια πρωτοποριακή ιστορία για μικρά παιδιά, γραμμένη με συναρπαστικό τρόπο που εξάπτει τη φαντασία τους, έτσι όπως ο Ευγένιος Τριβιζάς ξέρει.

 

 

 

Είναι το δεύτερο βιβλίο του αγαπημένου σε μικρούς και μεγάλους συγγραφέα στη νέα περίοδο λειτουργίας των εκδόσεων «Ελληνικά Γράμματα», μετά το βιβλίο «Το αγόρι που ό,τι άγγιζε γινότανε γλυκό!», το οποίο κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2018. Για τον εκδοτικό οίκο αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά το γεγονός ότι ο Ευγένιος Τριβιζάς, ένας από τους πρώτους εκλεκτούς συνεργάτες του, του εμπιστεύεται ξανά τα βιβλία του.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία εδώ

Επίσημη ιστοσελίδα του Εκδοτικού Οίκου Πεδίο – Ελληνικά Γράμματα

Facebook Page του Εκδοτικού Οίκου Πεδίο – Ελληνικά Γράμματα

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ευγένιος Τριβιζάς μιλάει στην Ημερήσια Κουκουβάγια για τα γενέθλια του Cap Cap

Τα γενέθλια του Αόρατου Πράσινου Καγκουρό στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

«ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά»

Οι μαύρες γάτες, ο Πόε και ο Ευγένιος Τριβιζάς

Νέα σειρά παιδικών βιβλίων: Μορτίνα

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment