Νέο trailer και αφίσα για τη σειρά Agents of S.H.I.E.L.D - The Daily Owl
fade
53634
post-template-default,single,single-post,postid-53634,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέο trailer και αφίσα για τη σειρά Agents of S.H.I.E.L.D

Ο έκτος κύκλος επεισοδίων της σειράς Agents of S.H.I.E.L.D (Πράκτορες της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α) της Marvel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Μια μικρή γεύση του τι θα δούμε φέτος μπορούμε να πάρουμε από το νέο trailer, που μόλις κυκλοφόρησε.

 

 

Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου ο Φιλ Κόλσον και διευθυντής της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α πέθανε, αν και ο Κλαρκ Γκρεγκ συνεχίζει να παίζει στη σειρά. Φυσικά αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο για τη συγκεκριμένη σειρά, αφού έχουμε δει κι άλλες φορές στο παρελθόν ίδιους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν πολλαπλούς ρόλους. Επομένως, είχαμε πολλές απορίες σχετικά με το αν ο Κόλσον όντως είχε πεθάνει ή αν ο Γκρεγκ παίζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Το νέο trailer ήρθε για να διασκεδάσει αυτές τις απορίες. Ο Γκρεγκ θα υποδύεται τον Σαρτζ, ο οποίος είναι ο ηγέτης μιας εξωγήινης ομάδας με στόχο την καταστροφή της Γης.

 

Παράλληλα, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας προσπαθούν να διαχειριστούν το θάνατο του Κόλσον, καθώς και τη νέα απειλή που έχει το πρόσωπο του αγαπημένου τους διευθυντή. Ο μόνος που έλειπε από την ομάδα ήταν ο Φιτζ, αλλά όπως είδαμε στο trailer τον ψάχνει η Τζέμα και μάλλον θα τον βρει. Για περισσότερα υπομονή ως τις 10 Μαΐου, που είναι η πρεμιέρα του νέου κύκλου.

 

Επίσης, κυκλοφόρησε και μια καινούρια αφίσα για τη σειρά:

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τι πρέπει να θυμάστε για να δείτε την ταινία Avengers: Endgame

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;

Oι Avengers σε κατάταξη με βάση τις δυνάμεις τους

Όλες οι ταινίες της Disney που θα κυκλοφορήσουν το 2019

O Deadpool εισβάλλει στο trailer του Avengers: Endgame

Oι υπερήρωες που επιστρέφουν επίσημα στη νέα ταινία Avengers

Δείτε το trailer της Captain Marvel

TheoMentz

Πετάω μαζί με τις μάγισσες, ιππεύω δράκους, κάνω σκανταλιές μαζί με τα ξωτικά και κολυμπάω μαζί με τις γοργόνες, αλλά κατά βάθος είμαι ένα απλό παιδί.

No Comments

Post a Comment