Ο Tom Hardy θα πρωταγωνιστήσει σε μίνι σειρά για την ίδρυση της CIA - The Daily Owl
fade
68108
post-template-default,single,single-post,postid-68108,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Tom Hardy θα πρωταγωνιστήσει σε μίνι σειρά για την ίδρυση της CIA

Ο Tom Hardy, σύμφωνα με το Collider, θα συνεργαστεί ξανά με το σκηνοθέτη της ταινίας Capone, Josh Trank, για τη δημιουργία μιας νέας μίνι σειράς με θέμα την ίδρυση της CIA.

 

 

Η νέα σειρά εποχής, που σύμφωνα με τους δημιουργούς της θα είναι “επικίνδυνη και συναρπαστική”, θα καλύψει πολλές δεκαετίες της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας, ξεκινώντας αμέσως μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και τα γεγονότα που οδήγησαν στην ίδρυση της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, ενώ θα αφηγηθεί σημαντικά περιστατικά από μια οπτική που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στην τηλεόραση, το σινεμά, ακόμα και τη λογοτεχνία. Σύμφωνα με τον Trank, η σειρά θα παρουσιάσει εκτενώς και την εμπλοκή των ΗΠΑ στην Κούβα και το καθεστώς του Φιντέλ Κάστρο, αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων αυτή την πλευρά του Ψυχρού Πολέμου. 

 

Μπορεί η πρόσφατη συνεργασία των Trank και Hardy να έχει διχάσει το κοινό και τους κριτικούς, όμως το πρότζεκτ που μόλις ανακοίνωσαν φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Στο μεταξύ ο Hardy θα πρωταγωνιστήσει και στο sequel του Venom, ενώ συνεχίζει τη συνεργασία του με το BBC για την τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων του Charles Dickens (περισσότερα εδώ).

 

Διαβάστε ακόμα:

6 κατασκοπικές σειρές για να σας καλύψουν το κενό του Homeland

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για το Homeland 

Ο Μichael Fassbender πρωταγωνιστεί σε ένα νέο κατασκοπικό θρίλερ

Little Drummer Girl: H σειρά που γυρίστηκε στην Ελλάδα και δεν πρέπει να χάσεις

No Comments

Post a Comment