Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου | Ιτσίρο Κισίμι & Φουμιτάκε Κόγκα - The Daily Owl
fade
40625
post-template-default,single,single-post,postid-40625,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου | Ιτσίρο Κισίμι & Φουμιτάκε Κόγκα

Ένας νέος άνδρας μπορεί να έχει πολλές απορίες κι αμφιβολίες για τη ζωή. Ο καλύτερος άνθρωπος για να του τις λύσει είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ένας φιλόσοφος. Ένα βιβλίο που ακολουθεί ένα μακροσκελή διάλογο ανάμεσα σε έναν νεαρό άνδρα κι έναν φιλόσοφο, στον οποίο ο φιλόσοφος μιλά στο νέο για το θάρρος του να αφήνεις το παρελθόν πίσω σου και τη σημασία του να καθορίζεις την ίδια σου τη ζωή αγνοώντας τις προσδοκίες των άλλων, αλλά ακολουθώντας αυτά που εσύ πραγματικά επιθυμείς.

 

 

 

Το βιβλίο “Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου” αποτελεί ένα σύγγραμμα, το οποίο αγγίζει ποικίλα θέματα, όπως τα λάθη που δε σημαίνουν ήττα, την εσωστρέφεια και την αποδοχή της αντιπάθειας των άλλων προς το άτομο του ενός, μιας και στις μέρες μας οι άνθρωποι τείνουν να είναι διαθέτουν υπερβολικό ενδιαφέρον για τις απόψεις άλλων καθώς δεν επιθυμούν να είναι αντιπαθείς. Είναι, λοιπόν, ένα βιβλίο που επικεντρώνεται στην αυτοβελτίωση του αναγνώστη, ένα πραγματικά συγγραφικό φαινόμενο που ανοίγει δρόμους για άλλες οπτικές όσον αφορά το πλάνο της ευτυχίας και το πώς κανείς μπορεί να ορίσει τον τρόπο για να ζήσει καλύτερα.

 

Γραμμένο από τη συνεργασία δυο Ιαπώνων συγγραφέων, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013, ενώ μεταφράστηκε και δημοσιεύθηκε στα ελληνικά το 2016 από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Σήμερα αποτελεί βιβλίο παγκοσμίου φήμης, το οποίο έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα, συγκεντρώνοντας θετικές αξιολογήσεις και σχόλια από αναγνώστες σε κάθε σημείο της γης (4.3/5 αστέρια στο goodreads.com).

Greenleaf

Booklover / Marine scientist in the making / Μου αρέσει το αβοκάντο κι ο Legolas

No Comments

Post a Comment