Τέλος εποχής: To Pottermore μετακομίζει - The Daily Owl
fade
54096
post-template-default,single,single-post,postid-54096,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τέλος εποχής: To Pottermore μετακομίζει

Το επίσημο website με τα νέα του κόσμου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, Pottermore, μετακομίζει και αλλάζει, αφού η Βρετανίδα συγγραφέας με την Warner Bros. ετοίμασαν ένα νέο διαδικτυακό τόπο για τους φανς του Harry Potter και των Φανταστικών Ζώων. Το νέο site θα έχει τίτλο Wizarding World Digital και θα τεθεί σε λειτουργία γύρω στις 15 Μαΐου.

 

 

To Wizarding World Digital (κλικ εδώ) θα προσφέρει στους επισκέπτες του αρθρογραφία, κουίζ και κάθε σχετικό περιεχόμενο με τον διευρυμένο μαγικό κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Pottermore Neil Blair, που είναι και ο ατζέντης της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, το πρότζεκτ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν το Pottermore θα συνεχίζει να βρίσκεται online για κάποιον άλλο λόγο πέραν του e-shop του.

 

 

 

Όπως όλα δείχνουν, το σύνολο του περιεχομένου του Pottermore θα συμπεριληφθεί στο νέο site, όπου, σύμφωνα και πάλι τα όσα δήλωσε ο Blair, θα είναι πιο εύκολο να παρουσιαστούν στους απανταχού χαριποτερόφιλους όλα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Ένα είναι βέβαιο με βάση αυτή την εξέλιξη, πως η μακρά περίοδος στασιμότητας του Pottermore, σε σχέση με την αρθρογραφία του και εν γένει την παραγωγή νέου περιεχομένου του, φτάνει στο τέλος της. Ίσως η ενασχόληση με το WizardingWorld.com να είναι και ο λόγος για τον οποίο η συγγραφέας είναι τόσο απασχολημένη αυτή την περίοδο που δε γράφει καν στο Twitter, ενώ παρέλειψε και να απολογηθεί, ανήμερα της επετείου της Μάχης του Hogwarts, για κάποιο θάνατο ήρωα των βιβλίων της.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ παρέλειψε να απολογηθεί φέτος για κάποιον θάνατο ήρωά της;

Υπάρχει πιθανότητα να αντικατασταθεί ο Τζόνι Ντεπ στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων;

Ας μιλήσουμε ειλικρινά για τις προσθήκες στο σύμπαν της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

“Μπόμπα” πρέπει να γίνει το Fantastic Beasts 3 σύμφωνα με τον CEO της Warner Bros.

No Comments

Post a Comment