Το Καφέ της Χαράς: Ο αγαπημένος χαρακτήρας που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει - The Daily Owl
fade
65174
post-template-default,single,single-post,postid-65174,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Καφέ της Χαράς: Ο αγαπημένος χαρακτήρας που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει

Μετά και την επιβεβαίωση της είδησης ότι γίνονται προσπάθειες ώστε σεναριακά να επιτευχθεί η επιστροφή της δασκάλας στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς, ένας ακόμα αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς φαίνεται να επιστρέφει στο ρόλο με τον οποίο μάλιστα έγινε γνωστός στην ελληνική τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, άφησε να εννοηθεί πως η Ρόδη θα επιστρέψει στο Καφέ της Χαράς.

 

 

 

 

Η ηθοποιός δήλωσε πως ο Χάρης Ρώμας την είχε προτείνει πριν από 15 χρόνια για το ρόλο της δασκάλας, αλλά δεν είχε ευδοκιμήσει η μεταξύ τους συνεργασία και στη συνέχεια επανόρθωσε προτείνοντάς της το ρόλο της Ρόδης, ανιψιάς του παπά και αρραβωνιαστικιάς του Φατσέα. Ως τότε η Ευτυχία Φαναριώτη δεν είχε εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση και κατόπιν έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε πως η Ρόδη θα βρει τρόπο να επιστρέψει και ότι οι σεναριογράφοι της σειράς θα το κάνουν με ευφάνταστο τρόπο. 

 

Στο μεταξύ η επιστροφή της Ρένιας Λουιζίδου δρομολογείται σταδιακά για μετά το Πάσχα, ενώ παράλληλα περιμένουμε μέσα στο μήνα να δούμε για πρώτη φορά το χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Ζέτα Δούκα και θα αναστατώσει τη ζωή του Πώποτα.

 

Διαβάστε ακόμα:

20 σκέψεις μετά το 6ο επεισόδιο του νέου κύκλου Το Καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς: 20 σκέψεις μετά το 5ο επεισόδιο του νέου κύκλου

Η ενδυματολόγος του Καφέ της Χαράς, Νικόλ Παναγιώτου, μιλάει στην Ημερήσια Κουκουβάγια

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment