Το Καφέ της Χαράς: Ποιος χαρακτήρας θα φύγει από τη ζωή στα επόμενα επεισόδια; - The Daily Owl
fade
67417
post-template-default,single,single-post,postid-67417,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Καφέ της Χαράς: Ποιος χαρακτήρας θα φύγει από τη ζωή στα επόμενα επεισόδια;

Ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή για τη συνέχεια των γυρισμάτων της νέας σεζόν του “Καφέ της Χαράς” δήλωσε πως ένας χαρακτήρας της σειράς πρόκειται να φύγει από τη ζωή στη νέα υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο συνδημιουργός της σειράς δήλωσε ότι αυτό δε θα γίνει μεν άμεσα, ωστόσο έχει ήδη προγραμματιστεί και μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι σημαντικό για την ιστορία. Χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, ο Χάρης Ρώμας συμπλήρωσε ότι ένας δημιουργός δεν πρέπει να φοβάται να συμπεριλαμβάνει στο έργο του όλα όσα είναι βγαλμένα από την ίδια τη ζωή. Επειδή, λοιπόν, μας έχει φάει η περιέργεια κι επειδή η αδελφή του παπά και η έτερη δαιμόνια δημοσιογράφος του Κολοκοτρωνιτσίου, Φιλιώ, βρίσκονται στην παρούσα φάση σε καραντίνα και δε μπορούν να πραγματοποιήσουν σχετική έρευνα, θα αναζητήσουμε εμείς ποια είναι τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία και θα μπορούσαν να αποχωρήσουν με αυτό τον τρόπο από τη σειρά. 

 

 

Υποθέτουμε πως οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά δεν έπαθαν “Game of Thrones” κι έτσι κανείς από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, δηλαδή Πώποτας, Χαρά (που θα επιστρέψει στα επόμενα επεισόδια), Βάλια, Μάνος και Σταυρούλα δεν πρόκειται να πάθουν κάτι κακό. Όχι πως θα μας είναι ευχάριστο να πεθάνει, έστω και στη σειρά, όποιοσδήποτε από τους ήρωες του Κολοκοτρωνιτσίου, σε κάθε περίπτωση όμως δε θα θέλαμε για κανένα λόγο να είναι οι συγκεκριμένοι. 

 

 

 

Διευρύνοντας “ένα μόνο κλικ” τον άμεσο κύκλο των βασικών πρωταγωνιστών, βρισκόμαστε μπροστά στην Τασία, τον Θόδωρο, την Αρετή (Μάνο μου, αν έχεις ξεχάσει εσύ πως είναι αρραβωνιαστικιά σου, εμείς το θυμόμαστε), τον Τρελαντώνη, τον Φατσέα και τον Διονυσάκη. Καταρχάς να πούμε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ, που τον είδαμε μόνο δέκα λεπτά φέτος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του ηθοποιού. Κατά δεύτερον, μάς φαίνεται δύσκολο να είναι η Τασία το συγκεκριμένο πρόσωπο, αφενός διότι δεν είναι και πολύ μεγάλη (άσχετα αν το νομίζουμε διότι μοιάζει ίδια από όταν ήταν Αντωνία στο Εμείς κι Εμείς) κι αφετέρου επειδή ο χαρακτήρας της είναι, κατά βάση, υποστηρικτικός και δεν σχετίζεται, συνήθως, με πιο μεγάλα story arcs. Το ίδιο ισχύει για τον Θόδωρο, ο οποίος φέτος βρίσκεται εκεί απλά για να κάνει πόλεμο νεύρων στον Όθωνα, κι έτσι το βρίσκουμε δύσκολο να γίνει έστω και μελλοντικά “σημαντικός για την ιστορία”. Ομοίως, ο Διονυσάκης είναι εκεί για να πλαισιώνει τον Μάνο και την Βάλια και κάπως έτσι “μένουμε” με τον Φατσέα, ο οποίος πιστεύουμε πως είναι “σαν τις κατσαρίδες”, δηλαδή και πυρηνική βόμβα να σκάσει στην Αρκαδία, αναμένεται να επιβιώσει, άρα οποιοδήποτε σχετικό σενάριο μάλλον δε θα είναι ρεαλιστικό. 

 

 

Περνώντας στους υπόλοιπους συγχωριανούς, θέλουμε να πιστεύουμε πως οι συμπέθεροι της καρδιάς μας, δηλαδή Τάσος – Χάιδω (ή μήπως ΤΑΣΟΣ – ΚΑΝΕΛΛΑ, τώρα που τα μάθαμε όλα) και Κανέλλα – Λευτέρης είναι ασφαλείς, ενώ ομοίως δεν παίζουν πολύ “σημαντικό ρόλο” (strictly speaking, που θα λέγαμε και στο Μεγαλοχώρι) στη βασική υπόθεση. Φτάνουμε, αισίως, στον παπά-Τριαντάφυλλο, ωστόσο ο ίδιος κάνει πλέον καλή ζωή (όσο καλά μπορείς να περνάς παρέα με την Κατίνα, βέβαια), τουτέστιν έχει κόψει το αλκοόλ (εκτός αν του το σερβίρουν κατά λάθος) και άρα δεν έχει τόσες πιθανότητες να “ξεγραφτεί” από το σενάριο για αυτό το λόγο. 

 

 

 

Μήπως, λοιπόν, ο χαρακτήρας που θα φύγει από τη ζωή είναι κάποιος από τους καινούργιους της σειράς, και που μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν σημάδια πως θα αναμειχθούν πολύ περισσότερο στην βασική υπόθεση της σεζόν; Μιλάμε, βέβαια, για τον νέο παπά, τον Δημήτριο, καθώς και την Στέλλα, η οποία έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της Βάλιας και έχει πιάσει δουλειά στο νέο Καφέ της Χαράς. Η Στέλλα γνωρίζουμε σίγουρα πως θα έχει μεγαλύτερη ανάμειξη στην υπόθεση, αφού ο Περίανδρος θα αισθανθεί για εκείνη μια ακατανίκητη έλξη, ενώ ο Δημήτριος ήδη βρίσκεται στο προσκήνιο διαρκώς, αφού στηρίζει ενεργά την Βάλια, ενώ ο ίδιος κρύβει και ένα μυστικό, το οποίο γνωρίζει προς το παρόν μόνο ο έτερος συνάδελφός του στο χωριό. Μήπως, λοιπόν, το πρόσωπο που θα φύγει από τη ζωή είναι κάποιο από αυτά τα δυο, κι όχι τόσο επειδή είναι καινούργιες προσθήκες στο καστ, αλλά επειδή φαίνεται ήδη να παίζουν σημασία στην ιστορία, ενώ τυχόν απώλειά τους θα πλήγωνε αβάσταχτα δυο από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς;

 

 

Όπως και να έχει, θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να μάθουμε τι θα συμβεί τελικά και στο μεταξύ θα περιμένουμε και την έλευση της δασκάλας στο χωριό, με άγνωστο μέχρι στιγμής plot. Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων ίσως ξεκινήσουν πάλι στις 15 Μαΐου, οπότε μέσα στον επόμενο μήνα θα περιμένουμε, εκτός απροόπτου, και την προβολή νέου επεισοδίου από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

 

Διαβάστε ακόμα:

20ο σκέψεις για το 11ο επεισόδιο του νέου κύκλου Το Καφέ της Χαράς

20 σκέψεις μετά το 10ο επεισόδιο του νέου κύκλου Το Καφέ της Χαράς

Πέντε (τραγικά) πράγματα που έκανε ο Πολυμενέας ως δήμαρχος Κολοκοτρωνιτσίου

Η ενδυματολόγος του Καφέ της Χαράς, Νικόλ Παναγιώτου, μιλάει στην Ημερήσια Κουκουβάγια

Tέσσερις θεωρίες για το ποιος έβαλε τη φωτιά στο καφέ της Χαράς

No Comments

Post a Comment