Το Καφέ της Χαράς | Eυχάριστα νέα για τη σειρά - The Daily Owl
fade
64281
post-template-default,single,single-post,postid-64281,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Καφέ της Χαράς | Eυχάριστα νέα για τη σειρά

Όπως όλα δείχνουν, τον επόμενο μήνα θα επιβεβαιωθεί αν το Καφέ της Χαράς, η σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά που επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια, θα ανανεωθεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

 

Μέχρι στιγμής η συμφωνία των δημιουργών με το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν για 23 καινούργια επεισόδια, μια σεζόν δηλαδή που θα ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2020. Πλέον, με τη μεγάλη επιτυχία και τα τεράστια νούμερα θεαματικότητας που έχει σημειώσει η σειρά μόλις στα δυο πρώτα της επεισόδια, όλα δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit πως οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού θέλουν η σειρά να συνεχιστεί και από τον επόμενο Σεπτέμβριο και αυτό θα οριστικοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

 

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως στη σειρά θα επιστρέψει και η Σοφία Μουτίδου, στο ρόλο της Αγλαΐας, κάτι που, όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, αποτελεί πρωτίστως δική του επιθυμία (περισσότερα για την επιστροφή της δασκάλας εδώ). 

 

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης των επόμενων επεισοδίων. Μετά την εικόνα ακολουθούν spoilers, γι’ αυτό αν θέλετε να παραμείνετε σε αγωνία σε σχέση με τις εξελίξεις της υπόθεσης από το 3ο επεισόδιο και μετά, μη συνεχίσετε το διάβασμα του άρθρου. 

 

 

SPOILER ALERT

 

 

Καθώς η Βάλια θα αναζητήσει χώρο ώστε να ανοίξει το νέο Καφέ της Χαράς, έχοντας εκδηλώσει τη σχετική της πρόθεση στο 2ο επεισόδιο της νέας σεζόν, ο Μάνος θα προσφερθεί να τη βοηθήσει, παραχωρώντας της το παλιό πατητήρι της γιαγιάς του. Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, ο Περίανδρος θα πάθει έμφραγμα και έτσι, μεταξύ άλλων, η Χαρά θα νιώσει ανάμεικτα συναισθήματα για τον πρώην έρωτά της. 

 

Πηγή πληροφοριών: Newsit

 

Διαβάστε ακόμα:

5 + 1 τύποι χαρακτήρων που υπάρχουν σε κάθε σειρά του Χάρη Ρώμα

20 σκέψεις μετά το 2ο επεισόδιο του νέου κύκλου “Το Καφέ της Χαράς”

20 σκέψεις μετά το 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου Το Καφέ της Χαράς

Tέσσερις θεωρίες για το ποιος έβαλε τη φωτιά στο καφέ της Χαράς

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment