Το Καφέ της Χαράς: Η εξέλιξη που θα επηρεάσει το ρόλο του Μάνου στη σειρά - The Daily Owl
fade
66233
post-template-default,single,single-post,postid-66233,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Καφέ της Χαράς: Η εξέλιξη που θα επηρεάσει το ρόλο του Μάνου στη σειρά

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του “Πωποτόπουλου“, όπως αποκαλούν ακόμα και σήμερα χαϊδευτικά τον Μάνο Πώποτα διάφοροι συγχωριανοί του στο Κολοκοτρωνίτσι. Σαν να μην έφτανε που δε μιλιέται καλά καλά με τον πατέρα του, Περίανδρο, ο οποίος τον έχει αποκληρώσει (για την ώρα, τουλάχιστον), έφτασε η ώρα να παρουσιαστεί στο στρατό. 

 

 

Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός Πάρις Σκαρτσολιάς, που υποδύεται τον Μάνο Πώποτα, αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες στην πολεμική αεροπορία, κι έτσι, όπως δήλωσε ο ίδιος, βρίσκεται σε συζητήσεις για το πώς θα συνεχιστεί ο ρόλος του στη σειρά Το Καφέ της Χαράς. Φυσικά, επειδή ο νέος κύκλος της σειράς βασίζεται κατά κύριο λόγο στη σχέση του Μάνου με την Βάλια, οι οποίοι συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια στο Κολοκοτρωνίτσι και πλέον είναι συνέταιροι στο νέο Καφέ της Χαράς, η απουσία του Μάνου είναι μια πρόκληση για τους σεναριογράφους της σειράς, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί για έναν κύκλο ακόμα. 

 

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το θέμα της απουσίας του Πάρι Σκαρτσολιά στη σειρά; Μια λύση είναι να μην αντέξει άλλο τον πατέρα του και να φύγει για λίγο σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού, προσπαθώντας να συνέλθει από τα διάφορα συνεχιζόμενα χουνέρια του Περίανδρου. Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, θα αφήσει πίσω του αρραβωνιαστικιά και συνέταιρο, πράγμα που αναμένεται να έχει επιπτώσεις στην προσωπική του ζωή. Ίσως η απουσία του δικαιολογηθεί μετά τον χωρισμό του με την Αρετή – τον οποίο βλέπουμε να έρχεται κατά πάνω τους με δρασκελιές – και τη συνακόλουθη ρήξη στις σχέσεις τους. Όπως και να έχει, περιμένουμε σύντομα να μάθουμε πώς ακριβώς θα συνεχιστεί ο ρόλος του Μάνου στη σειρά, στην οποία αναμένεται στο μεταξύ να ενταχθεί ξανά η Ρένια Λουιζίδου, καθώς και η Σοφία Μουτίδου. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το Καφέ της Χαράς: 20 σκέψεις μετά το 10ο επεισόδιο της νέας σεζόν

Πέντε (τραγικά) πράγματα που έκανε ο Πολυμενέας ως δήμαρχος Κολοκοτρωνιτσίου

Η ενδυματολόγος του Καφέ της Χαράς, Νικόλ Παναγιώτου, μιλάει στην Ημερήσια Κουκουβάγια

Tέσσερις θεωρίες για το ποιος έβαλε τη φωτιά στο καφέ της Χαράς

5 + 1 τύποι χαρακτήρων που υπάρχουν σε κάθε σειρά του Χάρη Ρώμα

 

 

No Comments

Post a Comment