Αποκαλύφθηκαν ο τίτλος και η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας ταινίας για τον Joker - The Daily Owl
fade
41309
post-template-default,single,single-post,postid-41309,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκαν ο τίτλος και η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας ταινίας για τον Joker

Η DC Films σε συνεργασία με τη Warner Bros. ετοιμάζουν για τη μεγάλη οθόνη μια ταινία για έναν από τους πιο εμβληματικούς κακούς της DC Comics (και κάθε φανταστικού κόσμου γενικότερα). Μιλάμε, βέβαια, για τον Joker, τον οποίο μέχρι στιγμής έχουν ενσαρκώσει οι Jack Nickolson, Heath Ledger και Jared Leto, στις ταινίες Batman (1989), The Dark Knight (2008) και Suicide Squad (2016) αντίστοιχα. Τώρα, ήρθε η σειρά του Joaquin Phoenix, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι ο ρόλος του Joker τον τρομάζει πάρα, μα πάρα πολύ – κι εδώ που τα λέμε, άδικο δεν έχει. 

 

 

H ταινία αυτή θα ανήκει σε μια νέα επωνυμία της DC Comics, η οποία ίσως ονομάζεται DC Dark, ενώ παραγωγός της θα είναι ο Martin Scorsese.

 

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι το λακωνικό Joker, παρότι η προσωρινή ονομασία της ήταν Romeo, κι έτσι περιμέναμε κάτι λίγο πιο δημιουργικό, ενώ η πρεμιέρα ορίστηκε για τις 4 Οκτωβρίου 2019. 

 

Η υπόθεση θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, χωρίς σχετίζεται άμεσα με το διευρυμένο σύμπαν της DC και θα περιλαμβάνει στοιχεία από την cult ταινία του 1982 “The King of Comedy” την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Scorsese. Η πλοκή θα αφορά στα πρώτα χρόνια δράσης του Joker, όταν ήταν ακόμα ένας αποτυχημένος κωμικός και μόλις είχε αρχίσει να αποκτά σχέσεις με τον υπόκοσμο της Gotham City. Η ταινία δεν θα έχει καμία σχέση με τις υπερηρωικές ταινίες της DC που σχετίζονται με τα κόμικς. 

 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει ήδη αναλάβει ο Todd Phillips (Hangover). 

 

Πηγή

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment