Τι συνέβη στον Draco Malfoy μετά τους "Κλήρους του Θανάτου"; - The Daily Owl
fade
40897
post-template-default,single,single-post,postid-40897,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τι συνέβη στον Draco Malfoy μετά τους “Κλήρους του Θανάτου”;

Μετά τους “Κλήρους του Θανάτου” και τη Μάχη του Hogwarts η ζωή του Draco Malfoy άλλαξε για πάντα. Η “συγκατοίκηση” με τον Lord Voldemort στη βίλα Malfoy τους μήνες πριν τη μάχη, οι θηριωδίες που υπονοούνται στην ιστορία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ ότι έγιναν από τους Θανατοφάγους σε όσους βρισκόταν απέναντί τους και ο τραγικός θάνατος του Crabbe απομάκρυναν οριστικά τον Draco από τον πατέρα του. Ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν διαβάσει τα κείμενα της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για μετά τη Μάχη του Hogwarts, καθώς και το βιβλίο “Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί“. 

 

 

 

O Draco μετά τα γεγονότα της Μάχης του Hogwarts και την οριστική πτώση του Lord Voldemort επέλεξε την απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του, όπως άφησε να εννοηθεί η αγαπημένη Βρετανίδα συγγραφέας και παντρεύτηκε την Astoria Greengrass, μια καθαρόαιμη μάγισσα από τους “Ιερούς 28”, δηλαδή τις 28 καθαρόαιμες μαγικές οικογένειες της Αγγλίας. Ο Draco και η Astoria αποφάσισαν να απομακρύνουν εντελώς από τη ζωή τους το μίσος για τους muggle με το οποίο τους είχαν μεγαλώσει. Έτσι, οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, σύμφωνα με τη Ρόουλινγκ, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες. 

 

 

 

 

Εξαιτίας μιας κατάρας που μάστιζε την οικογένεια Greengrass, καθυστέρησαν να κάνουν παιδί. Η κατάρα αυτή είτε καθιστούσε ανέφικτη τη σύλληψη για ένα μέλος της οικογένειας Greengrass ή μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη γυναίκα σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Ο Draco είπε στη γυναίκα του ότι προτιμούσε να είναι ο τελευταίος Malfoy παρά να ρισκάρει τη ζωή της, όμως η Astoria επέμεινε να προσπαθήσουν και έτσι έμεινε έγκυος. Η κατάρα χτύπησε την Astoria μόλις γεννήθηκε ο γιος τους, Scorpius. Ήταν για αρκετά χρόνια άρρωστη και δυστυχώς πολλές φήμες διαδόθηκαν εκείνη την περίοδο σχετικά με τη φύση της εγκυμοσύνης της. Ακούστηκε μέχρι και το ότι δεν μπορούσε να μείνει έγκυος από τον Draco και έτσι, με μια χρονομηχανή ταξίδεψε στο παρελθόν για να μείνει έγκυος από τον ίδιο τον Lord Voldemort. 

 

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ, ο Draco δεν εργαζόταν και παρέμενε στο σπίτι μεγαλώνοντας τον Scorpius, καθώς η τεράστια περιουσία που είχε από τους γονείς του ήταν παραπάνω από αρκετή για να ζήσει μια οικογένεια πλουσιοπάροχα. Ως χόμπι είχε την αλχημεία και τη συλλογή (αλλά όχι χρήση) αντικειμένων που σχετίζονται με τις σκοτεινές τέχνες. 

 

 

 

 

Ο Draco και η Astoria μεγάλωσαν τον γιο τους με τρόπο διαφορετικό από ό,τι μεγάλωσαν η ίδιοι και του έμαθαν να μη δίνει σημασία στην καταγωγή, καθώς και να είναι ευγενής και ευχάριστος με όλους τους ανθρώπους. Η Astoria έφυγε από τη ζωή όταν ο Scorpius ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το τρίτο έτος σπουδών του στο Hogwarts.

 

Φυσικά, ο Draco δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει φίλος με τους Harry, Ron και Hermione, ωστόσο στην ενήλικη ζωή τους έμαθαν να σέβονται ο ένας τον άλλο. 

 

 

Η αλήθεια για τον Draco Malfoy και το ξόρκι του προστάτη

Ποιον κακό του Χάρι Πότερ είχε ξεχωρίσει ο Στίβεν Κινγκ;

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment