Το “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή” ίσως επιστρέψει – The Daily Owl
fade
65218
post-template-default,single,single-post,postid-65218,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή” ίσως επιστρέψει

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα από την τηλεοπτική εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου φαίνεται να ξεπέρασαν τις διαφορές τους και να συνεργάζονται ξανά, σε ένα πρότζεκτ που είχε λήξει άδοξα στο παρελθόν.

 

 

Μιλάμε, βέβαια, για τη σειρά Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή, η οποία είχε κάνει πρεμιέρα το 2000 και είχε κοπεί μετά από λίγα επεισόδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, οι δυο παλιοί συνεργάτες συζητούν μεταξύ τους και με θεατρικούς παραγωγούς για να διασκευάσουν την υπόθεση της σειράς για το θέατρο. Φυσικά, δε θα μπορούν να αναλάβουν τους ίδιους ρόλους οι τότε πρωταγωνιστές, ωστόσο αν τελικά όλα πάνε καλά και προχωρήσει η συνεργασία, θα καταφέρουμε μετά από 20 χρόνια να δούμε το τέλος της ιστορίας των τεσσάρων γυναικών που αποφάσισαν να πάρουνε εκδίκηση από τον άντρα που τους κατέστρεψε τη ζωή.

 

Ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να προχωρήσει και να καταφέρουμε να απολαύσουμε ξανά τους χαρακτήρες των Αλέκας Καλουδάκη, Ντομινίκ Σεζάρ, Φωφώς Τσιντικίδου και Πόπης Καμένου, πλέον σε κάποια θεατρική σκηνή.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το πρόγραμμα του νέου Mega 

Οι παλιές και νέες σειρές που θέλουμε να δούμε στο νέο MEGA

Τι σχέση έχει η Χριστίνα Μαρκάτου με τη σειρά “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” 

Ο Θανάσης Βέγγος θα έπαιζε τον πατέρα της Μαρίνας Κουντουράτου στους Δυο Ξένους

Ο Σωτήρης Μουστάκας θα υποδυόταν την Νινέτα στην 3η σεζόν των Δυο Ξένων

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment