7 πράγματα που μας δίδαξε η ζωή της Σάνσα Σταρκ! - The Daily Owl
fade
2210
post-template-default,single,single-post,postid-2210,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

7 πράγματα που μας δίδαξε η ζωή της Σάνσα Σταρκ!

Μάθημα 1ον
Τα γαλλικά, το πιάνο, το μπαλέτο και το να τρως τη μακαρονάδα σου με κουταλοπήρουνο πάντα, δε σου εξασφαλίζουν τον τέλειο γάμο και την τέλεια ζωή.

Μάθημα 2ον

Να μένουμε αγνές κι ανέγγιχτες μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου μας …οκ, κατά θρησκεία κι έθιμα, … αλλά ΟΧΙ μέχρι την πρώτη νύχτα του ΤΡΙΤΟΥ γάμου μας. Δηλαδή…έλεος!

Μάθημα 3ον

ΜΗ προδίδεις το αίμα σου, κυρίως για έναν γκόμενο. (Γιατί και την πούλησε την Άρυα κι έχασε και τον ανταρόλυκό της). Τα αδέρφια είναι ιερό πράγμα και υπάρχει ανιδιοτελής-αγνή αγάπη. Εκτός κι αν το επίθετο σου είναι Λάννιστερ.  Υπάρχουν κι εξαιρέσεις!

Μάθημα 4ον

Κλασσικό αλλά αληθινό. «Όταν τα πράγματα είναι χάλια μπορούν να γίνουν και χειρότερα»!!! Πρόσεχε λοιπόν όταν νιώθεις την απελπισία να σε κυριεύει… σίγουρα η Σάνσα τώρα αναπολεί την εποχή που ήταν με τον Τύριον… για να μη σου πω κι εκείνη με τον Τζόφρυ και με φτύσεις…

Μάθημα 5ον

ΜΗΝ εμπιστεύεσαι άνθρωπο α) που τον φωνάζουν «Μικρο….δάχτυλο», β) είναι ιδιοκτήτης οίκου ανοχής και φυσικά γ) μπαινοβγαίνει με άνεση, πέντε κύκλους τώρα, στη σειρά και ορίζει πράγματα και καταστάσεις. Μην ξεχνάμε πως η θεία Λάισα πριν γίνει χαρταετός στην Φεγγαρόπορτα τον είχε αφέντη και θεό.

Μάθημα 6ον

Όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε έναν αδερφό που μπορεί να σώσει τον κόσμο, δεν είναι ανάγκη να ζούμε στο Γουίντερφελ για να κάνει την κουτσουκέλα ο μπαμπάς μας. Όχι το αναφέρω σε περίπτωση που πάρετε πακέτο ξαφνικά από τη Χατζηβασιλείου, μη σας έρθει ντουβρουτζάς.  Τουλάχιστον η Σάνσα γεννήθηκε εποχή που το Γουίντερφελ είχε πάθει Σουηδία και είχε την τύχη να μεγαλώσει μαζί με τον αδελφό της. Ό,τι της είναι τελοσπάντων. Εκείνος πάλι είχε την ατυχία να μεγαλώσει ως ο «Μπάσταρδος Σταρκ». Αλλά έτσι είναι, άτιμη κοινωνία.

Μάθημα 7ον

Τέλος, πρόσεχε γενικότερα τι εύχεσαι. Με παραμύθια, ποιήματα και ιστορίες αγάπης με πρίγκιπες και ιππότες μεγάλωνε η Σάνσα κι εμείς, δε λέω. Και το “Ημερολόγιο” έχουμε δει και Γλυκούς Νοέμβρηδες και πολλά άλλα τέτοια, ΑΛΛΑ έχουμε το GOT τώρα πια και την αγαπημένη Σάνσα να μας βοηθήσει να καταλήξουμε στο γνωστό … Κάλο παιδί να είναι μωρέεε (τώρα αν είναι και γεωπόνος, κούκλος, γαλανομάτης, ρομαντικός, ευαίσθητος, έξυπνος και σε κάνει και να γελάς ..ε το παρατάς το «Γουίντερφελ» και πας εκεί που είναι κι εκείνος. Βγαλμένα από τη ζωή!).

 

Τι να τα κάνεις τα βασίλεια… μονάχα ΑΓΑΠΗ .

NaTaSa

Potion Brewer | Βρήκα επιτέλους παραμύθι που να με χωράει | Είμαι αδελφή του John Snow

No Comments

Post a Comment