Σειρά: The White Princess - The Daily Owl
fade
26496
post-template-default,single,single-post,postid-26496,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Σειρά: The White Princess

Η συνέχεια της σειράς του BBC The White Queen έρχεται σύντομα στις οθόνες μας! Η σειρά The White Princess είναι αγγλικής και αμερικανικής παραγωγής και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Philippa Gregory.

 

tumblr_ojut8zxAOt1vijy6qo5_500 (1)

 

Η Elisabeth of York παντρεύεται τον Henry VII μετά τη μάχη του Bosworth, η οποία σηματοδοτεί την τελευταία φάση του Πολέμου των Ρόδων. Στα εννιά επεισόδια της σειράς παρουσιάζεται η ιστορία του βασιλικού ζευγαριού και, φυσικά, η ιστορία της Αγγλίας, σε μια εποχή όπου οι ισορροπίες στο βασίλειο είναι εξαιρετικά εύθραυστες. 

 

 

 

 

tumblr_ojut8zxAOt1vijy6qo8_500

 

Τα γυρίσματα έγιναν στο Bradford, το Bristol και το Wells. 

 

 

 

 

tumblr_ojut8zxAOt1vijy6qo6_500

 

Πρωταγωνιστούν οι Jodie Comer (Elisabeth of York), Jacob Collins – Levy (Henry VII), Michelle Fairley (Margaret Beaufort) και Suki Waterhouse (Cecily of York). Η ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. 

No Comments

Post a Comment