Στη νέα σειρά "The Terror" το "Frozen" συναντά τον τρόμο - The Daily Owl
fade
35736
post-template-default,single,single-post,postid-35736,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Στη νέα σειρά “The Terror” το “Frozen” συναντά τον τρόμο

Η νέα σειρά The Terror, σε παραγωγή του Ridley Scott φέρνει στις οθόνες μας μια εσάνς από (ενήλικο) Frozen. Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Dan Simmons που εκδόθηκε το 2007 παρουσιάζει με στοιχεία μυθοπλασίας την αληθινή ιστορία μιας αποτυχημένης αποστολής του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας στα μέσα του 190ου αιώνα.

 

Τα καράβια HMS Erebus και HMS Terror ταξίδεψαν το 1840 στην Αρκτική και προσπάθησαν να διέλθουν από το νοτιοδυτικό πέρασμά τους. Οι αντιξοότητες των τοπικών καιρικών συνθηκών και τα διάφορα προβλήματα που προκάλεσαν στο πλήρωμα θα αποτελέσουν τον κεντρικό άξονα αφήγησης της σειράς, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. 

 

Το all – star cast αποτελείται από τους Jared Harris (The Crown, Mad Men), Tobias Menzies (Outlander), Ciaran Hinds (Game of Thrones), Paul Ready, Adam Nagaitis , Ian Hart και Trystan Gravelle. Η πρεμιέρα θα γίνει από το AMC στις ΗΠΑ στις 26 Μαρτίου. 

 

 

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment