The Crimes of Grindelwald | Πιθανή η εμφάνιση σημαντικού χαριποτερικού χαρακτήρα - The Daily Owl
fade
45523
post-template-default,single,single-post,postid-45523,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

The Crimes of Grindelwald | Πιθανή η εμφάνιση σημαντικού χαριποτερικού χαρακτήρα

Λιγότερο από δυο εβδομάδες έμειναν για την πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald και οι θεωρίες των φανς έχουν φουντώσει σε σχέση με την υπόθεση και τις ανατροπές που έχει ήδη προαναγγείλει η σεναριογράφος Τζ.Κ. Ρόουλινγκ. Σύμφωνα με το Screenrant, είναι πιθανή η εμφάνιση στην ταινία ενός χαρακτήρα από το στενό χαριποτερικό σύμπαν και έχουν προκύψει και σχετικά στοιχεία για αυτόν. Ακολουθούν πιθανά spoilers για την ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald αμέσως μετά την εικόνα:

 

 

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με νέα στοιχεία που προέκυψαν από clips της ταινίας που προβλήθηκαν σε διάφορες χώρες, συνδυαστικά με δημοσιογραφικό υλικό που απέστειλε η Warner Bros., η Minerva McGonagall είναι ο χαρακτήρας από το στενό χαριποτερικό σύμπαν που θα πραγματοποιήσει μια σημαντική αλλά σύντομη εμφάνιση στη 2η ταινία των Φανταστικών Ζώων.

 

Η Ιρλανδή ηθοποιός Fiona Glascott, η οποία εμφανίζεται στην ταινία αλλά χωρίς να έχει γίνει επίσημα γνωστό ποιον ρόλο θα ερμηνεύσει, θα είναι μάλλον η νεαρή Minerva. Αυτό εκ πρώτης όψης φαίνεται λογικό, με δεδομένο όμως ότι η ταινία διαδραματίζεται το 1927 και η σκοτσέζικης καταγωγής μετέπειτα καθηγήτρια του Hogwarts γεννήθηκε το 1935, μας προκαλείται γνήσια απορία για το πώς θα είναι κάτι τέτοιο εφικτό από άποψης λογικής συνέχειας. Ας θυμηθούμε, όμως, ότι η McGonagall ήταν εκείνη που έδωσε στην Hermione τη χρονομηχανή για να παρακολουθεί τα μαθήματά της στο τρίτο έτος του Hogwarts, και είναι μέχρι σήμερα η μόνη μάγισσα που είχε στην κατοχή της ένα τέτοιο μαγικό αντικείμενο (εκτός Υπουργείου Μαγείας). 

 

Συνεπώς, με τη χρήση μιας χρονομηχανής, η McGonagall θα μπορούσε να εμφανιστεί στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ωστόσο αυτό το γεγονός από μόνο του δημιουργεί μια νέα σειρά από ερωτήματα. Για ποιο λόγο η Minerva McGonagall, μια τόσο συνετή μάγισσα, παίζει παιχνίδια με το χρόνο; Μια καλή απάντηση θα μπορούσε να αφορά στο πρόσωπο του Albus Dumbledore, φίλου και συνάδελφού της, τον οποίο πιθανότατα να ήθελε να προστατέψει από κάτι που δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Αν λοιπόν η McGonagall μάθαινε κάτι, σε μεταγενέστερο χρόνο από αυτόν που διαδραματίζονται τα γεγονότα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald σχετικά με τον Dumbledore και ήξερε πως μπορούσε να τον βοηθήσει με μια επίσκεψη στο παρελθόν, είναι πιθανό ότι θα το έκανε, με όλες, φυσικά, τις σχετικές προφυλάξεις. 

 

 

Πηγή εικόνας: S.P. Sipal – YouTube Channel

 

Απομένουν λίγες ημέρες για να μάθουμε αν τελικά θα δούμε μπροστά μας την Minerva MacGonagall σε νεαρή ηλικία, αν και μια μεγάλη μερίδα των φανς έχει ήδη πεισθεί, καθώς στη φωτογραφία που εμφανίζεται στο ένα κλιπ η ηθοποιός Fiona Glascott φοράει ρούχα που παραπέμπουν περισσότερο στη δεκαετία του 1950, παρά στον Μεσοπόλεμο.

 

Πηγή: S.P. Sipal

 

Διαβάστε ακόμα:

Θεωρία: Η μητέρα του Lord Voldemort και η Nagini γνωρίζονταν

Θα πάρει το μέρος του Grindelwald η Queenie; 

Η Claudia Kim μιλάει για την Τζ.Κ. Ρόουλινγκ και το ρόλο της Nagini

Eίχαν δώσει τον Απαραβίαστο Όρκο ο Dumbledore και ο Grindelwald;

Ο προστάτης του Newt Scamander και τι συμβολίζει

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Νέες σκηνές από το γιαπωνέζικο trailer

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment