The Crimes of Grindelwald | Τι συμβαίνει με τη Leta Lestrange, τον Dumbledore και τις προφητείες; - The Daily Owl
fade
43352
post-template-default,single,single-post,postid-43352,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

The Crimes of Grindelwald | Τι συμβαίνει με τη Leta Lestrange, τον Dumbledore και τις προφητείες;

H Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα εννέα αφίσες από τη νέα ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwaldστις οποίες μπορούμε να δούμε όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές, μαζί με μια μικρή περιγραφή σχετικά με τον χαρακτήρα τους και το ρόλο τους στην ταινία. 

 

 

 

Σε ορισμένες από τις αφίσες, όπως π.χ. σε αυτή του Newt, η μικρή περιγραφή αφορά σε κάτι που ήδη γνωρίζουμε. “Καταζητείται για ανάκριση” γράφει κάτω από το όνομα του Newt, πράγμα που ήδη έχουμε παρακολουθήσει στο πρώτο trailer της ταινίας, όταν μια ομάδα Χρυσούχων διακτινίζεται στο Hogwarts για να ζητήσει από τον Albus Dumbledore στοιχεία για το πού βρίσκεται ο πρώην μαθητής του. 

 

 

 

Στην αφίσα του Credence Barebone γίνεται αναφορά στην προσπάθειά του να βρει ποιος είναι, με δεδομένο ότι Mary Lou Barebone δεν είναι η πραγματική του μητέρα και ο ίδιος, ως Obscurus, βιώνει το διχασμό ανάμεσα σε μια τεράστια μαγική δύναμη και έναν άνθρωπο που ζούσε μέχρι πρότινος ως muggle. H Tina Goldstein βρίσκεται σε μια αποστολή στο εξωτερικό (πιθανότατα τη μεταφορά του Grindelwald στην Ευρώπη), η Queenie έχει εξαφανιστεί, o Dumbledore βρίσκεται υπό παρακολούθηση και ο Theseus Scamander εκτελεί τις εντολές του Υπουργείου Μαγείας. Λίγο πολύ όλες αυτές τις λεπτομέρειες είτε τις γνωρίζουμε ήδη, είτε τις έχουμε συμπεράνει από τα στοιχεία που ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την υπόθεση της ταινίας.

 

 

 

 

Τι είναι, όμως η προφητεία που αναφέρεται στην αφίσα της Leta Lestrange;

 

Η προφητεία αναφέρεται στην αφίσα της Leta μέσω της φράσης Implicated by Prophecy, πράγμα που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η φράση αυτή μεταφρασμένη σημαίνει “Μπλεγμένη λόγω προφητείας”. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάποια προφητεία η οποία σχετίζεται με τον Grindelwald και εμπλέκει την Leta στην ιστορία του όπως π.χ. έγινε στην περίπτωση του Lord Voldemort και του Harry Potter; Τι μπορεί να λέει αυτή η προφητεία; Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Leta, σε κάποιο από τα clips της νέας ταινίας, λέει στον Newt ότι πάντα του άρεσαν τα τέρατα – και μάλλον συμπεριλαμβάνει και τον εαυτό της σε αυτά – πώς μπορεί να έχει συμβάλει η ίδια στην προσπάθεια του Grindelwald να επιβληθεί στον μαγικό κόσμο; Ή μήπως η προφητεία αφορά στην οικογένειά της, της οποίας αποκαλύφθηκαν και άλλα μέλη μέσα από το trailer της ταινίας (για αυτές τις αποκαλύψεις κάντε κλικ εδώ).

 

 

 

Το σενάριο ότι η προφητεία αφορά συνολικά στην οικογένειά της ίσως είναι τραβηγμένο, αν σκεφτούμε ότι η Zoe Kravitz είχε δηλώσει παλιότερα ότι η οικογένεια της Leta είναι “παρεξηγημένη“. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις παλιότερες δηλώσεις της Kravitz, η Leta “Δεν είναι απλά ένα κακό κορίτσι, είχε ένα πολύπλοκο παρελθόν και είναι παρεξηγημένη. Πιστεύω ότι οι Lestrange είναι παρεξηγημένοι ως οικογένεια, κι έτσι το να μάθω αυτή την ιστορία ήταν κάτι υπέροχο. Και θα είναι απίστευτο, η ιστορία και η μαγεία είναι συναρπαστικές“. Μήπως τελικά η Leta θα είναι ο διπλός πράκτορας, ο “νέος Snape” αυτής της ιστορίας; Απομένουν λίγες μέρες μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald για να λύσουμε αυτή την απορία.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Αποκαλύπτουμε τα μυστικά του trailer

Νέα φωτογραφία της Leta Lestrange από την ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 

Θα συναντηθούν τελικά ο Dumbledore με τον Grindelwald στο sequel του Fantastic Beasts;

The Crimes of Grindelwald: “O Grindelwald είναι πιο τρομακτικός από τον Voldemort”

The Crimes of Grindelwald: Θα υπάρξει “νέος Snape”; 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald: Επιστροφή στο Hogwarts!

Ακόμα πιο πολλά στοιχεία με το Harry Potter θα έχει η ταινία The Crimes of Grindelwald

The Crimes of Grindelwald: Μια μάχη που θα συζητηθεί

 

Πηγή: Snitchseeker

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment