Θα δούμε το Ilvermorny School στη νέα ταινία The Crimes of Grindelwald; - The Daily Owl
fade
38821
post-template-default,single,single-post,postid-38821,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Θα δούμε το Ilvermorny School στη νέα ταινία The Crimes of Grindelwald;

Όπως αποκάλυψε η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί στο Broadway, η πρώτη επαφή του κινηματογραφικού κοινού με το Ilvemorny School of Witchcraft and Wizardry αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον επίσημο λογαριασμό της συγγραφέα στο Twitter, η Jessica Williams θα υποδυθεί την καθηγήτρια του Ilvermorny, Eulalie (Lally) Hicks!

 

 

 

 

H Ρόουλινγκ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική ως προς το ρόλο της Williams, καθώς τόνισε πως θα δούμε την “αληθινή δόξα” της Lally Hicks στην τρίτη ταινία της σειράς Fantastic Beasts. Σύμφωνα με παλιότερο tweet της Ρόουλινγκ, η 3η ταινία μάλλον θα διαδραματίζεται στη Γερμανία. 

 

 

 

 

 

Ενδεχομένως ο χαρακτήρας της Williams να είναι η αντίστοιχη Minerva McGonagall ή ακόμα και ο αντίστοιχος Albus Dumbledore σε επίπεδο υπόθεσης των ταινιών Fantastic Beasts. Προς το παρόν όλα όσα γνωρίζουμε για το σχολείο Ilvermorny έχουν γραφτεί από την ίδια τη Ρόουλινγκ, ενώ ακούσαμε και την απόφοιτό του Queenie Goldstein στην πρώτη ταινία Fantastic Beasts να αναφέρεται υποτιμητικά στο Hogwarts (συνεπώς, μάλλον υπάρχει κόντρα ανάμεσα στα σχολεία, αν και στο Hogwarts δεν ακούσαμε κανέναν να αναφέρεται σε αυτό το θέμα). 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Τα μυστικά του trailer της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment