Τέσσερις τρόποι για να βοηθήσετε άμεσα τα θύματα της έκρηξης στο Λίβανο - The Daily Owl
fade
69986
post-template-default,single,single-post,postid-69986,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τέσσερις τρόποι για να βοηθήσετε άμεσα τα θύματα της έκρηξης στο Λίβανο

Χιλιάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν και εκατοντάδες σκοτώθηκαν χτες το απόγευμα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, εξαιτίας μιας τεράστιας έκρηξης σε αποθήκη που βρισκόταν στο λιμάνι της πόλης. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που έγινε αισθητή ακόμα και 225 χιλιόμετρα μακριά, στο νησί της Κύπρου.

 

 

Με τις έρευνες για τυχόν επιζώντες να συνεχίζονται ακατάπαυστα, τα νοσοκομεία να είναι γεμάτα με τραυματίες και χιλιάδες Λιβανέζους να έχουν χάσει τα σπίτια τους, ο κυβερνήτης της πόλης ζήτησε βοήθεια από όλες τις χώρες του κόσμου που είναι φίλα προσκείμενες στο Λίβανο. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 4 τρόποι για να βοηθήσετε άμεσα τους κατοίκους της Βηρυτού που επλήγησαν από το φονικό ατύχημα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη ζωή στη χώρα. 

 

 

 

 

Κάνοντας κλικ εδώκατεβάζετε την εφαρμογή του Λιβανέζικου Ερυθρού Σταυρού και πραγματοποιείτε χρηματική δωρεά. 

 

Η ομάδα Impact Lebanon συγκεντρώνει χρήματα μέσα από το website JustGiving και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης είχε συγκεντρώσει σχεδόν 150 χιλιάδες ευρώ. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

 

Βρείτε τις τοπικές ΜΚΟ της Βηρυτού κάνοντας κλικ εδώ.

 

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι δωρητές αίματος καλούνται να συνδράμουν εφόσον βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή (περισσότερα εδώ). Για τυχόν νεότερες πληροφορίες σχετικά με άλλους τρόπους βοήθειας (αποστολή υλικού, κ.λπ.), το παρόν άρθρο θα ανανεωθεί. 

 

 

Πηγή εικόνας: Foreign Policy

Πηγή πληροφοριών: Fast Company

No Comments

Post a Comment