Τέσσερις λόγοι για να δεις την κορεατική σειρά "The K2" - The Daily Owl
fade
68460
post-template-default,single,single-post,postid-68460,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τέσσερις λόγοι για να δεις την κορεατική σειρά “The K2”

Tα τελευταία χρόνια η κορεατική τηλεόραση έχει γίνει δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, καθώς διαθέτει εξαιρετικές παραγωγές, πρωτότυπες και remakes, για κάθε τηλεοπτικό γούστο. Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ξανά κάποια κορεατική σειρά, η παραγωγή του 2016 με τίτλο The K2 είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε αυτό τον τηλεοπτικό κόσμο, κι αυτοί είναι 4 λόγοι που θα σας πείσουν. 

 

 

 

O Kim Je Ha, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Ji Chang Wook, κατηγορείται ότι σκότωσε τη φίλη του, όσο ο ίδιος βρίσκεται στο Ιράκ και καταζητείται στη χώρα του, όπου επιστρέφει μετά από λίγο καιρό. Εκεί βρίσκει δουλειά ως σωματοφύλακας μιας πολύ φιλόδοξης γυναίκας, της Choi Yoo Jin, της οποίας ο σύζυγος, Jang Se Joon, προσπαθεί να ανέλθει πολιτικά και να φτάσει ως το αξίωμα του προέδρου της Νότιας Κορέας. Ο ίδιος έχει μια κόρη εκτός γάμου, την Go An Na, την οποία ο πρωταγωνιστής αναλαμβάνει να προσέχει και, φυσικά ερωτεύεται στην πορεία. Κι αν μέχρι εδώ η υπόθεση σάς φαίνεται ‘πολυπαιγμένη’, περιμένετε να δείτε τη συνέχεια, η οποία συνδυάζει πολιτικά παιχνίδια, ερωτικά δράματα και, φυσικά, εντυπωσιακή δράση. 

 

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Kwak Jung Hwan, που βρίσκεται πίσω από σημαντικές kdrama παραγωγές, όπως τα Slave Hunters και Neighborhood Hero, δημιούργησε μια σειρά 16 επεισοδίων που σάρωσε στην Ασία και σταδιακά άρχισε να κατακτάει τον κόσμο καθώς, εκτός από την πλούσια υπόθεση και την αγωνιώδη πλοκή, η σειρά παρουσιάζει εξαιρετικά τοπία, τόσο στην Κορέα, όσο και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ισπανική εκοχή, όπου πραγματοποιήθηκε σημαντικό μέρος των γυρισμάτων.

 

 

 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, που βραβεύτηκαν και για τις ερμηνείες τους, είναι εξαιρετικοί καθώς υποδύονται πολύπλοκους χαρακτήρες, που βρίσκονται διαρκώς αντιμέτωποι μεταξύ τους εξαιτίας των διαφορετικών αξιών από τις οποίες διέπονται οι επιλογές τους – ειδικά οι αντι-ήρωες, που μοιάζουν να ‘κυριεύουν’ την οθόνη με το που εμφανίζονται στα πλάνα. 

 

Τέλος, οι σκηνές δράσης, για τις οποίες ο πρωταγωνιστής πραγματοποίησε σκληρές προπονήσεις, με αποτέλεσμα μέχρι και να τραυματιστεί, είναι από μόνες τους ένα κομμάτι της σειράς που αξίζει να παρακολουθήσετε αυτοτελώς. Taekwondo, aikido και jujutsu είναι μερικές από τις τεχνικές που έχουν ενσωματωθεί στις σκηνές δράσης, στην πρώτη kdrama σειρά που ενσωμάτωσε το εφέ Bullet Time. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οκτώ κορεατικές ταινίες που αξίζει να δεις στο Netflix

Δέκα κορεατικές τηλεοπτικές σειρές για όλα τα γούστα που stream-άρουν στο Netflix

Πέντε ισπανικές σειρές εγκλήματος που αξίζει να δεις

Εννέα σειρές στα ισπανικά για να δεις στο Netflix

No Comments

Post a Comment