Ένα τεράστιο κατάστημα Harry Potter ετοιμάζεται να ανοίξει στη Νέα Υόρκη - The Daily Owl
fade
64096
post-template-default,single,single-post,postid-64096,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ένα τεράστιο κατάστημα Harry Potter ετοιμάζεται να ανοίξει στη Νέα Υόρκη

Ένα τεράστιο κατάστημα με προϊόντα Harry Potter θα ανοίξει το καλοκαίρι απέναντι από το Flatiron Building της Νέας Υόρκης, πάνω στη λεωφόρο Broadway. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Warner Bros., το νέο κατάστημα του Wizarding World θα είναι τριώροφο με έκταση 1800 τ.μ. και θα αποτελεί ό,τι πιο κοντινό θα έχουμε δει στη Διαγώνιο Αλέα.

 

 

 

 

Στο κατάστημα θα είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων Harry Potter και Fantastic Beasts ανά τον κόσμο και, φυσικά, ανάμεσα στα χαριποτερικά είδη που θα μπορεί να αγοράσει ο επισκέπτης συγκαταλέγονται ένα ραβδί που θα πωλείται αποκλειστικά σε αυτό το κατάστημα, αλλά και οι μανδύες με κεντημένο το όνομα του ιδιοκτήτη τους. 

 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο χαριποτερικό κατάστημα στον κόσμο, το οποίο θα προσελκύσει χιλιάδες φανς του Αγοριού που Έζησε στη Νέα Υόρκη. Στο μεταξύ, υπάρχει πάντα η δυνατότητα οι απανταχού Potterheads να επισκεφτούν τα ανακαινισμένα και πάρα πολύ εντυπωσιακά Warner Bros. Studios στη Μεγάλη Βρετανία (περισσότερα εδώ). 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι ηθοποιοί που παραλίγο να έπαιζαν τον Dumbledore

Eντυπωσιακές φωτογραφίες από τα Harry Potter Warner Bros. Studios στην Αγγλία

Τα πιο σημαντικά κτίρια στον κόσμο του Harry Potter

O μαγικός κόσμος του Harry Potter στο θεματικό πάρκο του Orlando

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment