Τέλος ο Henry Cavill από τη DC και τη Warner Bros - The Daily Owl
fade
44556
post-template-default,single,single-post,postid-44556,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τέλος ο Henry Cavill από τη DC και τη Warner Bros

Ο Henry Cavill, που υποδύθηκε τον Superman στις ταινίες “Man of Steel”, “Batman v Superman: Dawn of Justice” και “Justice League”, δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη DC και τη Warner Bros. όπως αναφέρεται στο Variety.

 

 

 

 

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες για αποχώρηση του Cavill από το franchise, και η συμμετοχή του στην τηλεοπτική μεταφορά του Witcher στο Netflix έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Warner Bros., το στούντιο δεν θα προχωρήσει με τις ταινίες Batman και Superman, όπου θα εμφανιζόταν οι Ben Affleck και Henry Cavill αντίστοιχα.

 

Για τον Batman του Ben Affleck έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται διάφορα ονόματα, όμως για τον Superman δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μαζί με την ανακοίνωση για την καθυστέρηση της ταινίας The Flash με τον Ezra Miller. Γενικώς τα πράγματα δεν πάνε στη DC όπως θα τα ήθελαν και έτσι περιμένουμε διάφορες ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον των ταινιών της.

 

Θυμίζουμε ότι άμεσα περιμένουμε τον Aquaman (Δεκέμβριος 2018), τον προσεχή Απρίλιο θα κάνει πρεμιέρα ο Shazam!, ενώ σε έναν χρόνο από τώρα θα προβληθεί και η Wonder Woman 1984.

 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το καστ της νέας ταινίας της DC Comics, Birds of Prey

Όλες οι νέες ταινίες της DC Comics

Δείτε το trailer του Aquaman

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment