Ο "Τελευταίος των Μοϊκανών" γίνεται σειρά στο HBO Max - The Daily Owl
fade
63987
post-template-default,single,single-post,postid-63987,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο “Τελευταίος των Μοϊκανών” γίνεται σειρά στο HBO Max

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες του Variety η υπηρεσία streaming HBO Max που θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό στα μέσα Μαΐου θα προβάλει τη σειρά εποχής The Last of the Mohicans, που βασίζεται στο ομότιτλο κλασικό μυθιστόρημα του James Fennimore.

 

 

Πριν λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι ο Cary Joji Fukunaga (True Detective, Maniac, No Time to Die) σκόπευε να δημιουργήσει μια νέα τηλεοπτική διασκευή του βιβλίου και πλέον επιβεβαιώθηκε ότι θα συνεργαστεί σε αυτό το πρότζεκτ με την Nicole Kassell (Watchmen). H νέα αυτή διασκευή του βιβλίου θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Γαλλοϊνδιανικού Πολέμου και θα εστιάζει στη ρομαντική ιστορία του Uncas, ενός νεαρού Μοϊκανού, και της Cora, μιας μιγάδας κόρης Βρετανού αξιωματικού. 

 

Τη συγγραφή του σεναρίου έχουν αναλάβει οι Fukunaga και Nicholas Osborne, ενώ η Kassell θα είναι σκηνοθέτρια και εξωτερική παραγωγός. Η Kassell έχει συνεργαστεί ξανά με το ΗΒΟ για τις σειρές The Leftovers και Westworld,ενώ η πιο πρόσφατη τηλεοπτική δουλειά της είναι το – εξαιρετικό – Watchmen. Αυτή θα είναι η 10η διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος για την τηλεόραση, με την πρώτη να έχει προβληθεί το 1957. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τέσσερις νέες σειρές που είδαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα

Μάθαμε πότε έρχεται το HBO Max και πόσο θα κοστίζει

Eπτά πρεμιέρες νέων σειρών για να ξεπεράσεις τη μελαγχολία μετά τις γιορτές

Oι σειρές που θα δούμε στη νέα υπηρεσία ΗΒO Max

Ποιο μέλος του καστ της αρχικής σειράς Gossip Girl επιστρέφει στα νέα επεισόδια;

O μύθος της μάγισσας Κίρκης γίνεται σειρά στο HBO Max

No Comments

Post a Comment